031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pantofi sport unisex Vans Sk8 Hi VTS9BJ4

COD: ORG-14381

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Traieste cele mai incredibile experiente si bucura-te de viata din plin cu tenisii Vans Sk8-Hi! Material: exterior - material textil; interior - material textil; talpa - cauciuc. Culoare: negru. Gulerul acestor tenisi a fost captusit, pentru ca tu sa te bucuri de confort de fiecare data cand ii porti. Talpa din interior este moale la atingere, iar limba tenisilor este prevazuta cu o captuseala speciala, care iti va oferi o senzatie extraordinara. In exterior, talpa de tip Waffle este durabila si flexibila. Logo-ul Vans, pozitionat in zona calcaiului, confirma originalitatea tenisilor, in timp ce cusaturile simetrice care se regasesc pe intreaga suprafata a tenisilor vor conferi look-ului tau accente autentice de invidiat!

Despre brand

VANS este un brand iconic, de incaltaminte, haine si accesorii, originar din California. Inspiratia sa consta in arta, muzica, sport si street culture.
Fiecare produs VANS constituie o combinatie intre stilul clasic si design modern, intre confort si tehnologie, ceea ce ii asigura autenticitatea.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!