031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Papuci Joyas JOY-P163 Bliss Negri

COD: JOY-P163

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Confectionati 100% manual din piele de ponei, papucii Bliss Negri sunt perfecti pentru a accesoriza cu stil o tinuta casual si confortabila.
Textura exotica si atipica a pielii de ponei alaturi de talpa joasa si design-ul practic fac din acesti papuci un accesoriu original si necesar oricarei femei.
Papucii din piele de ponei marca Joyas sunt perfecti atunci cand optezi pentru o tinuta comoda dar in acelasi timp stilata.
Ii gasesti in doua nuante, negru si animal print.
Papucii din piele de ponei marca Joyas, sunt extrem de versatili, noi iti sugeram sa ii combini cu o rochie scurta intr-o culoare pastelata
LIVRARE : 3 ZILE❗
Pentru acest model, marimile corespund.
Va rugam sa comandati masura pe care o purtati de obicei la acest tip de incaltaminte!

Despre brand

Joyas este o poveste despre pasiune si moda, care a inceput sa se scrie in 2016. Brandul este destinat iubitoarelor de pantofi si eleganta, al carui principal obiectiv este acela de a oferi o experienta unica tuturor femeilor. Fiecare pereche de pantofi marca Joyas reprezinta o creatie 100% REALIZATA MANUAL, din cele mai calitative materiale si texturi. Atent alese si imbinate cu cea mai mare grija, materialele noastre sunt transformate de catre mainile magice ale profesionistilor in pantofi inediti, meniti sa reflecte unicitatea fiecarei femei, in Bucuresti, Romania.

Joyas este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!