031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Portofel calatorie e-store MK piele vernil

COD: UKG-00000388

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Portofel calatorie e-store piele ecologicaNew Concept by Unika – fie ca pleci in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri, ne-am gandit cat de folositoar ti-ar fi portofelul de calatorie. Mare inventie sa poti sa depozitezi toate cele necesare calatoriei, intr-un singur portofel pe care il poti tine agatat de gat, sub tricou, in aeroport sau in excursie asta ca sa nu ti le fure cineva. COMPARTIMENTARELa exterior are cate un buzunar pe fiecare parte pentru documentele de calatorie, iar in mijloc un buzunar generos inchis cu fermoar metalic polisat pentru bani si obiecte de valoare. MATERIALPiele ecologicaACCESORIZAREPentru un look complet poti accesoriza portofelul cu o geanta eleganta sau un rucsac fabulos din piele naturala sau un etui pentru ochelari, marca UNIKA.Portofelul poate fi achiztionat si in setul de calatorie e-store.DIMENSIUNEDimensiuni portofel: 12x 21 cm.       Produsele UNIKA sunt finisate manual si produse in serii mici, fabricat in Romania din piele ecologica de foarte buna calitate.

Despre brand

Brandul Unika s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului, ca o fructificare a unor experiente, cercetari si idei anterioare, ce au luat viata odata cu noi, s-au dezvoltat prin filtrul imaginatiei noastre, si creste alaturi de noi avand ca fundament de baza calitatea si unicitatea mai presus de orice. La nasterea fiecarui produs, fie el cu design traditionalist sau modern, din piele naturala sau ecologica, brandul Unika le creeaza prin tehnologii speciale si hand made.Fie ca sunt agende, notes-uri, seturi de birou, materiale de conferinta, papetarie de lux, portofele, produse promotionale sau serviete, toate sunt lucrate cu migala, atentie si grija pentru detalii datorita experientei de peste 30 de ani.

Unika este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Unika poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!