031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Portofel carduri e-store piele naturala maro

COD: UKG-00000398

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Portofel carduri e-store din piele naturalaPortofelul de carduri e-store este un portofel potrivit atat pentru EL cat si pentru EA. Are un format modern si ergonomic pentru poseta/buzunar, neocupand mult spatiu. Putem fi siguri ca nu pierdem ce avem in el pentru ca se inchide cu magnet, iar compartimentele au fost gadite strategic in acest sens. Culorile alese sunt clasice, tocmai pentre a se asorta usor cu orice tinuta.Povestea portofelului de carduri e-storeIdeea crearii acestui portofel a luat nastere intr-o vacanta. Atunci s-a realizat ca portofelele clasici sunt destul de incomode datorita complexitatii si greutatii acestora. Cand esti intr-o tara straina doresti sa ai la indemana toate cele necesare fara sa scormonesti in sute de buzunare sau sa cari un portofel urias dupa tine. Asadar designerii de produs UNIKA au dorit sa faca un portofel eficient si usor de purtat. COMPARTIMENTAREPortofelul de carduri e-store are dimensiunea 11.5x9.5 cm si se inchide cu magnet ascuns. In interior are un buzunar generos pentru bani/buletin, iar pe exterior un buzunar pentru documente si alte 2 buzunare pentru carduri. Un accesoriu slim lucrat manual cu migala. Ideal si pentru calatorii si nu numai.MATERIALMaterial: Piele naturala NONALERGICAACCESORIZAREPentru un look complet poti accesoriza portofelul cu o geanta eleganta sau un rucsac fabulos din piele naturala sau un etui pentru ochelari, marca UNIKA.AMBALARECutie individuala.Produsele UNIKA sunt finisate manual si produse in serii mici in Romania.

Despre brand

Brandul Unika s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului, ca o fructificare a unor experiente, cercetari si idei anterioare, ce au luat viata odata cu noi, s-au dezvoltat prin filtrul imaginatiei noastre, si creste alaturi de noi avand ca fundament de baza calitatea si unicitatea mai presus de orice. La nasterea fiecarui produs, fie el cu design traditionalist sau modern, din piele naturala sau ecologica, brandul Unika le creeaza prin tehnologii speciale si hand made.Fie ca sunt agende, notes-uri, seturi de birou, materiale de conferinta, papetarie de lux, portofele, produse promotionale sau serviete, toate sunt lucrate cu migala, atentie si grija pentru detalii datorita experientei de peste 30 de ani.

Unika este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Unika poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!