031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Portofel multifunctional e-store piele naturala maro

COD: UNK-00000412

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Portofel multifunctional e-store din piele naturalaPortofel de dama cu un format foarte modern, plat si totusi incapator, elegant si potrivit ca gen oricarei varste. Usor de purtat atat in poseta de servici cat si in cea de weekend. Culorile alese sunt potrivite oricarei tinute de zi, chiar si la trening. Povestea portofelului multifunctional e-storePortofelul a fost creeat special pentru a putea avea utilizari multiple. Ideea pentru acest portofel s-a nascut in momentul in care am sesizat ca geanta doamnelor este plina de portofele, portfarduri si alte minunatii pentru depozitarea celor necesare, asa ca ne-am gandit: „de ce sa nu creeam un portofel care ar putea avea utilizari multiple?”. Asa a luat nastere acest portofel ce poate fi folosit pentru depozitarea actelor si banilor, poate fi folosit drept port fard sau chiar penar. COMPARTIMENTAREPortofelul multifunctional are dimensiunea de 18 x 9.5 cm. Acesta are un compartiment generos pentru producesele necsare de zi cu zi. Este un portofel slim, usor de purtat. MATERIALMaterial: Piele naturala NON-ALERGICAACCESORIZAREPentru un look complet poti accesoriza portofelul cu o geanta eleganta sau un rucsac fabulos din piele naturala sau un etui pentru ochelari, marca UNIKA.AMBALARECutie individuala.Produsele UNIKA sunt finisate manual si produse in serii mici, fabricat in Romania din piele naturala NON-ALERGICA de foarte buna calitate.

Despre brand

Brandul Unika s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului, ca o fructificare a unor experiente, cercetari si idei anterioare, ce au luat viata odata cu noi, s-au dezvoltat prin filtrul imaginatiei noastre, si creste alaturi de noi avand ca fundament de baza calitatea si unicitatea mai presus de orice. La nasterea fiecarui produs, fie el cu design traditionalist sau modern, din piele naturala sau ecologica, brandul Unika le creeaza prin tehnologii speciale si hand made.Fie ca sunt agende, notes-uri, seturi de birou, materiale de conferinta, papetarie de lux, portofele, produse promotionale sau serviete, toate sunt lucrate cu migala, atentie si grija pentru detalii datorita experientei de peste 30 de ani.

Unika este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Unika poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!