031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Rochii >

Rochie de seara lunga InnaB Heaven bleu

COD: INN-07111

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pentru o eleganta desavarsita, un rafinament aparte si un stil armonios, rochia Heaven pe bleu este alegerea potrivita. Are captuseala in partea de jos iar bustul este dublat cu voal.
Rochia de seara Heaven ocupa fara indoiala un loc de cinste in garderoba ta. Aceasta rochie lunga de 143 cm, cu umerii goi este foarte eleganta si are un anumit rafinament care innobileaza silueta.
Materialul acestei rochii te ajuta sa arati superb, mai ales ca o poti combina si cu sandale sau tenesi in momentul in care vrei sa iesi in oras.
Daca participi la un eveniment si doresti sa iei dressuri fine la rochia aceasta, atunci obligatoriu este sa alegi pantofi cu toc. Iar cand ai indoieli cu privire la culoarea lor, cei mai potriviti sunt exact cei in tonul rochiei.
Modelul are 1,70 m inaltime, 53 kg si poarta marimea S.

Despre brand

Evenimentele din viata ta se succed cu rapiditate, iar intuitia vestimentara este superputerea ta favorita. Indiferent de mediu, meriti sa cunosti oameni de calitate si sa ai parte de cele mai frumoase experiente. Tinutele INNA-B sunt pentru tine, deoarece esti o femeie puternica, iar in spatele tau se afla un trib de femei de succes pe care tu poti conta. Poarta haine de calitate produse cu drag in Romania.

Inna-B este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!