031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Rochii >

Rochie de zi Grisogono din bumbac portocaliu piersica

COD: GRN-portocaliu1

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Material: 100% bumbac
Tip produs: unicat
Marime EU: 38-40
Masurile modelului: inaltime 1,77 cm, bust 85 cm, talie 62, solduri 92 cm
Creatiile noastre sunt realizate cu dragoste si pasiune, modele unice, serii limitate, numai din materiale naturale (bumbac, vascoza, lenjerie, lana, casmir, matase) realizate special pentru femeia in stil, care emana clasa, incredere in sine si spontaneitate. Creatiile noastre se simt ca o a doua piele, sunt concepute pentru femeile active, care au nevoie de o rochie versatila pentru a putea fi gata in orice moment al zilei pentru orice tip de eveniment. Cu tinutele noastre trebuie doar sa schimbati pantofii sau accesoriile si puteti transforma o tinuta casual intr-o tinuta de seara.
Rochiile noastre sunt o combinatie intre clasic si romantic si, in acelasi timp se „modeleaza” dupa cum este necesar. il poti purta la serviciu, petreceri still cocktail, in vacanta sau in fiecare zi cu o pereche de pantofi confortabili.
Scopul nostru este de a aduce nobilimea in viata ta, prin produse unice de cea mai inalta calitate.
Familia GRISOGONO are o origine nobila fiind documentata pentru prima data in 408 I.H. in Persia. Numele de AUR, in greaca veche GRISOGONO inseamna familia de aur. Cu timpul GRISOGONO si-a facut impactul in domeniile astrologiei, medicinei, matematicii, filozofiei in diferite parti ale lumii, precum Persia, Grecia, Roma si mai ales Croatia, contribuind la istoria Europei si obtinand un loc bine meritat in cartile de istorie. Ca descendenti ai familiei de aur stabilite in Roumania, aducem excelenta si noblete in domeniul imbracamintei, lansand pe piata europeana marca de imbracaminte GRISOGONO. Ne recunoasteti creatiile prin blazonul familiei (rosu cu auriu) si, mai ales, prin designul unic, si prin materialele nobile care va fac sa va simtiti special in fiecare zi.

Despre brand

Grisogono este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Grisogono poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!