031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Rochii >

Rochie InnaB 276 albastru

COD: INN-276

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Cauti o rochie placuta si pentru a putea fi purtata lejer ziua? Atunci ai ajuns unde trebuie! Cumpara aceasta rochie de zi Nissa cu umerii goi si volane pentru a putea face senzatie in orice ora a zilei.

Rochia Nissa o sa se potriveasca cu orice doamna. Are umerii goi, volane in partea de sus, lungimea perfecta si maneci trei sferturi. Ea fiind pe blue si pe rosu, cu nasturi de sus pana jos, te ajuta sa fii in pas cu moda si sa intorci orice privire asupra ta.

Noi iti oferim calitate si un model unic, care sa te faca sa te simti bine din momentul in care imbraci aceasta rochie. De nelipsit din orice sifonier feminin respectabil, rochia cu umerii goi, care ne infrumuseteaza viata prin prezenta lor rafinata si eleganta.

Rochiile cu umerii goi sunt cele mai frumoase si nu au nevoie de multe accesorii, pentru ca au un farmec aparte. Un lantisor fin, la baza gatului sau o palarie, care sa condimenteze rochia pot intregi outfitul. Cu toate acestea, rochia Nissa cu umerii goi se pune cel mai bine singura in evidenta, datorita lungimii, culorii si volanelor din zona bustului.

Modelul are 1.70 m inaltime, 53 kg si poarta marimea S.

 
Material: 95% bumbac, 5% elastan.

Despre brand

Evenimentele din viata ta se succed cu rapiditate, iar intuitia vestimentara este superputerea ta favorita. Indiferent de mediu, meriti sa cunosti oameni de calitate si sa ai parte de cele mai frumoase experiente. Tinutele INNA-B sunt pentru tine, deoarece esti o femeie puternica, iar in spatele tau se afla un trib de femei de succes pe care tu poti conta. Poarta haine de calitate produse cu drag in Romania.

Inna-B este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!