031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Rochii >

Rochie InnaB 401 negru

COD: INN-401

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Esti tentata sa porti o rochie provocatoare si in acelasi timp indrazneata? Noi iti dezvaluim secretul! Rochia Diana pe negru este excelenta datorita decolteului in V.

Secretul purtarii acestei rochii este ajutat de anumite trucuri, precum: mersul drept pentru a-ti evidentia mult mai usor bustul, increderea in tine si accesorizarea pe care o sa o folosesti.

Diana are o croiala deosebita si dispune de o linie petrecuta care alungeste foarte usor talia creand impresia unui corp perfect. Asadar, in momentul in care o imbraci pentru a lua parte la un eveniment, ai grija ca decolteul sa fie elemental de atractie al tinutei.

Fii pe faza si cu machiajul si coafura ta, deoarece trebuie sa fie la inaltime, sustinand sex-appeal-ul rochiei, dar ai grija sa nu eclipsezi tinuta.

Pentru a face minuni, trebuie sa ai grija, asa ca te poti ajuta de ondulator pentru a face cateva bucle si un ruj rosu.

Indiferent de evenimentul la care o sa iei parte, varianta ideala pentru completarea unei vestimentatii de success, rochia Diana pe negru te va propulsa in centrul atentiei in orice moment.

Modelul are 1,70m inaltime, 53 kg si poarta marimea S.

 

 
Material: 95% bumbac, 5% elastan.

Despre brand

Evenimentele din viata ta se succed cu rapiditate, iar intuitia vestimentara este superputerea ta favorita. Indiferent de mediu, meriti sa cunosti oameni de calitate si sa ai parte de cele mai frumoase experiente. Tinutele INNA-B sunt pentru tine, deoarece esti o femeie puternica, iar in spatele tau se afla un trib de femei de succes pe care tu poti conta. Poarta haine de calitate produse cu drag in Romania.

Inna-B este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!