031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Rochii >

Rochii mama fiica cu volane Yellow Volants galbene

COD: RYA-TRENDY-HMF-1069

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Rochii mama-fiica galbene cu volane din vascoza 100% naturala. Stil casual, usor elegant. Maneci tip clopot, cu volan, lejere. Se aseaza perfect. Guler usor rotunjit. Dublate integral, mai putin la maneci. Dublura face materialul sa arate impecabil si sa nu fie transparent. In plus, ii ofera mai multa eleganta si reprezinta o diferenta mare vis-a-vis de calitatea produsului final. Cordon in talie. Fusta din doua volane suprapuse. Ideale pentru a fi purtate la petreceri aniversare, la plimbare sau la iesiri in oras. Oriunde ati fi, iubirea este mai mare atunci cand va imbracati la fel!
Setul de rochii mama fiica galbene cu volane Yellow Volants poate fi personalizat in functie de preferinte, pentru a rezulta produse unice. Realizate la comanda. Croiala excelenta, material rezistent la mai multe purtari. La cerere, pot fi realizate si in alte culori, respectand materialul mentionat. In acest caz, vom trimite poze cu materialele in privat. Va ajutam sa va masurati. In cazul in care nu va vin perfect, modificarea este gratuita.
Realizate exclusiv de A Trendy Boutique.

Despre brand

TRENDY by EVMA este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului TRENDY by EVMA poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!