031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
Genti >

Rucsac din piele naturala si material textil cerat URBAN BAG Boston Turcoaz

COD: URB--UG9108T

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Rucsac din piele naturala si material textil Urban Bag Boston fabricat din materiale foarte bune calitativ. Poate fi purtat in calatorii, la o plimbare cu bicicleta sau oriunde doresti. Bretelele sunt ajustabile.
Compartimentare: patru buzunare la interior dintre care unul pentru laptop prevazut cu bretea elastica pentru fixare iar unul cu inchidere prin fermoar + spatiu pentru pixuri si chei; trei buzunare la exterior: unul in partea frontala cu inchidere prin capsa magnetica si doua in partile laterale fara inchidere.
Inchidere: printr-un fermoar si doua bretele groase din piele naturala.
Compozitie: piele naturala si material textil cerat.
Dimensiune: 45 cm x 30 cm x 11 cm.
Culoare: material textil turcoaz, piele naturala maro.
Greutate: 1200 grame.
Model: unisex.

Despre brand

Suntem un brand tanar 100% romanesc nascut in 2016 si focalizat in special pe productia de genti si rucsacuri din piele naturala si material textil. Designul rezulta din energia unica si distincta a vietii urbane, cu accente functionale, care sa se poata adapta la asteptarile intr-o continua schimbare a vietii metropolitane. Folosim numai materiale naturale cum sunt panza si pielea neprelucrata, pentru a da produselor noastre un aspect old-school, vintage si clasic, ceea ce le face extrem de versatile si vizibile.Zi de zi facem tot posibilul ca fiecare experienta cu noi sa fie una placuta. Clientii nostri sunt prietenii nostri, prietenii URBAN BAG.

Urban Bag este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Urban Bag poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!