031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Genti >

Rucsac Sport 2018 albastru

COD: UNK-00000446

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Rucsac sport din piele naturala moale, usoara de cea mai buna calitate cu finisari de exceptie. Acest Rucsac de mana este cu siguranta un setter in tendinte, cu un aspect deosebit, oriunde te duci.
Structura rucsacului este formata din 2 buzunare. Un compartiment principal cu 1 buzunar cu fermoar metalic prevazut cu un sistem de inchidere prin carabina, prin care se poate mari sau micsora spatiul interior si un buzunar mic aplicat. Are un buzunar pe spate prevazut cu fermoar metalic, cu un spatiu de stocare bine organizat, fiind
suficient pentru telefonul mobil, portofel, ochelari, produse pentru machiaj, etc,.
Are doua curele reglabile pentru umar si un maner pe partea de sus, este usor de transportat.
Rucsacul din piele este perfect pentru utilizarea de zi cu zisau in calatoriile ocazionale, cumparaturi, scoala si o alegere extraordinara de cadouri.
Gentile si posetele produse sub brandul Unika sunt finisate manual si produse in serii mici, fabricate in Romania.

Despre brand

Brandul Unika s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului, ca o fructificare a unor experiente, cercetari si idei anterioare, ce au luat viata odata cu noi, s-au dezvoltat prin filtrul imaginatiei noastre, si creste alaturi de noi avand ca fundament de baza calitatea si unicitatea mai presus de orice. La nasterea fiecarui produs, fie el cu design traditionalist sau modern, din piele naturala sau ecologica, brandul Unika le creeaza prin tehnologii speciale si hand made.Fie ca sunt agende, notes-uri, seturi de birou, materiale de conferinta, papetarie de lux, portofele, produse promotionale sau serviete, toate sunt lucrate cu migala, atentie si grija pentru detalii datorita experientei de peste 30 de ani.

Unika este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Unika poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!