031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
BEAUTY >

Sampon BIO spumant cu extract de galbenele pentru copii Naobay 150 ml

COD: BIT-318

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Sampon BIO spumant cu extract de galbenele pentru copii, Naobay, 150 ml

Sampon organic spumant cu extract de galbenele pentru copii, Naobay. Un sampon delicat, special creat pentru a spala parul si scalpul bebelusilor, cu o textura spumanta, usor de aplicat si de clatit.

Este biodegradabil, contine ingrediente de origine naturala. Extractul galbenele si extractul de malt de orz provenite din agricultura ecologica sunt indicate pentru pielea sensibila si delicata.

Fara parabeni, ftalati si fenoxietanol. Formula special conceputa pentru a minimiza riscul reactiilor alergice.

Ingrediente active cheie:

  • aloe vera
  • extract de musetel
  • extract de galbenele

Cum se utilizeaza?

Aplicati usor pe parul copilului si clatiti cu atentie.

Produs certificat ECOCERT.

97.27 % din ingredientele totale sunt de origine naturala.

13.03 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica

Ingrediente: Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Ammonium lauryl sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Cyperus esculentus tuber extract*, Glyceryl laurate, Calendula officinalis flower extract*, Chamomilla recutita flower extract*, Potassium sorbate, Sodium benzoate , Ammonium sulfate, Lauryl alcohol, Ammonium chloride, Benzoic acid, Citric acid, Xanthan Gum.

*Ingrediente provenite din agicultura organica.

Despre brand

Numele spune tot: este de fapt un acronim pentru „Natural and Organic, Beauty and You” – NAOBAY combina ingrijirea eficienta si naturala cu grija pentru mediu, inovatia si designul ambalajelor. Acest brand organic si foarte sofisticat este dedicat bunatatii pure si sentimentului de responsabilitate fata de clienti si, mai presus de orice, fata de natura. Produsele lor cosmetice contin aproape in intregime ingrediente naturale, nu folosesc organisme modificate genetic sau plante crescute cu fertilizatori sintetici sau radiatie ionizanta, nu contin parabeni, produse petrochimice, silicon, formaldehida sau alti compusi nocivi; ambalajele sunt reciclabile sau reciclate; nu testeaza niciodata pe animale; ingredientele organice respecta standardele stricte ale Uniunii Europene.

Naobay este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Naobay poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!