031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
BEAUTY >

Sampon si gel de dus BIO hidratant cu extract de galbenele organic pentru copii Naobay 200 ml

COD: BIT-313

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Sampon si gel de dus BIO hidratant cu extract de galbenele organic pentru copii, Naobay, 200 ml

Sampon si gel de dus hidratant cu extract de galbenele organic pentru copii, Naobay. Gelul de dus si samponul pentru copii curata delicat pielea si parul copiilor, pastrand in acelasi timp pielea hidratata. Lasa parul moale, matasos si usor de pieptanat. Contine extract organic de galbenele si lapte de nuci ciufa, care calmeaza pielea, respectand in acelasi timp echilibrul natural al pH-ului.

Ingrediente active cheie:

  • lapte din nuci chufa
  • extract de musetel
  • extract de galbenele
  • aloe vera

Cum se utilizeaza?

Umeziti parul si pielea , apoi aplicati o cantitate mica de gel. Masati usor. Clatiti cu apa.

Produs certificat ECOCERT.

99.34% din ingredientele totale sunt de origine naturala.

14.31 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica

Ingrediente: Aqua, Ammonium Lauryl sulfate, Aloe barbadensis leaf juice*, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Glyceryl laurate, Cyperus esculentus tuber extract*, Calendula officinalis flower extract*, Chamomilla recutita flower extract*, Xanthan gum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid.

*Ingrediente provenite din agicultura organica.

Despre brand

Numele spune tot: este de fapt un acronim pentru „Natural and Organic, Beauty and You” – NAOBAY combina ingrijirea eficienta si naturala cu grija pentru mediu, inovatia si designul ambalajelor. Acest brand organic si foarte sofisticat este dedicat bunatatii pure si sentimentului de responsabilitate fata de clienti si, mai presus de orice, fata de natura. Produsele lor cosmetice contin aproape in intregime ingrediente naturale, nu folosesc organisme modificate genetic sau plante crescute cu fertilizatori sintetici sau radiatie ionizanta, nu contin parabeni, produse petrochimice, silicon, formaldehida sau alti compusi nocivi; ambalajele sunt reciclabile sau reciclate; nu testeaza niciodata pe animale; ingredientele organice respecta standardele stricte ale Uniunii Europene.

Naobay este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Naobay poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!