031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Sandale fara toc MARCO TOZZI din piele naturala, Rosii

COD: BTC-3101

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Sandalele Marco Tozzi iti vor completa cu usurinta tinuta de zi cu zi. Beneficiind de un brant soft memory , te vei bucura de un confort sporit pe intreaga zi. Exterior: piele naturala Interior: piele ecologica Brant: piele naturala Inaltimea talpii este de 3 cm.

Despre brand

"Pantofii frumosi sunt accesoriul fara care nu functioneaza nimic - si de care nu ne saturam niciodata!" MARCO TOZZI este a doua cea mai mare eticheta de incaltaminte pentru femei a prestigiosului grup Wortmann situat în Detmold, in Renania de Nord-Westfalia. Ravnitele colectii MARCO TOZZI pot fi gasite in peste 70 de tari. Prin urmare, cei care stabilesc tendintele constiente de calitate pot obtine cu acest brand tot ceea ce isi doresc atunci cand vine vorba de moda inspirationala pentru pantofi pentru femei diferite variante: Young Fashion , la moda, aspect elegant, stiluri sport-confortabile sau pantofi clasici pentru femei. Prin urmare, talpa moale „Feel-me” ofera confort maxim si o senzatie placuta purtatorului sau la fiecare pas.

MARCO TOZZI este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului MARCO TOZZI poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!