031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Set 10 buc masca de protectie fata reutilizabila alb

COD: DTI-MS01A

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Set 10 buc masca de protectie fata reutilizabila alb.
Masca de protectie fata din bumbac ce acopera nasul, barbia si gura. Ofera o bariera intre om si mediul inconjurator si poate fi utilizata pentru un extra filtru fata de cei din jur. Atentie, acestea nu sunt dispozitive medicale si nu inlocuiesc mastile medicale cu filtre speciale integrate! Produsele nu sunt sterile. Pot fi dezinfectate, spalate cu clor, calcate si reutilizate. Recomandam ca dupa ce le-ati folosit o data, sa le dezinfectati, spalati si calcati. Acest produs este fabricat in Romania.

Produsul nu este un dispozitiv medical si nu inlocuieste o masca cu filtre speciale.

Acest produs face parte din categoria produselor ce nu pot fi returnate!

Dress to Impress SRL si S.C. FUP DISTRIBUTION S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru eventualele situatii de imbolnavire!

Despre brand

Dress To Impress este un brand romanesc, infiintat in anul 2004. Cu o experienta de peste 15 ani pe piata fashion, Dress To Impress produce piese vestimentare lucrate exclusiv in Romania, in atelierul propriu, din materiale de calitate si la standarde europene. Filosofia bradului spune - Ceea ce purtam ne defineste in totalitate. Astfel, piesele vestimentare sunt extrem de variate, de la modele simple si pana la cele acesorizate prin brodare direct pe tesatura, folosind o tehnologie de ultima ora. Exprimă-ți stilul vestimentar purtand Dress To Impress!

Dress To Impress este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!