031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Set 2 Masti Reutilizabile bumbac captusita cu jerseu de bumbac tratat antibacterian Alison Hayes 93 Multicolor

COD: ALH-0000093

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Acest produs nu se returneaza! Masca reutilizabila cu 2 straturi din bumbac si captusita cu jerseu de bumbac tratat antibacterian, permite o respiratie fara efort, se foloseste pentru protectia cailor respiratorii impotriva particulelor mari netoxice din aer, pot fi utile limitand vaporii rezultati din respiratie si tuse, pentru uz personal, se adapteaza la forma fetei, prevazuta cu elastic pentru prindere. ATENTIE! Aceasta NU este o masca medicala! Culoare: Rosu, Ivoir cu model cu puncte Compozitie: bumbac si jerseu de bumbac cu tratament antibacterian, culorile similare se spala impreuna, a se netezi cat produsul este umed, pot aparea usoare urme de uzura dupa spalare si purtare. Va rugam sa luati in considerare faptul ca acest produs face parte din categoria produselor ce nu pot fi returnate! Mastile NU SUNT CERTIFICATE in privinta filtrarii virusurilor sau a coronavirusurilor. Pot fi utile limitand vaporii rezultati prin respiratie sau tuse. Acestea nu sunt masti chirurgicale si nici medicale!
Alison Hayes Romania SRL si S.C. FUP DISTRIBUTION S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru eventualele situatii de imbolnavire!

Despre brand

Alison Hayes este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Alison Hayes poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!