031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Set colier si cercei Zia Fashion Purple Candy mov

COD: ZAC-ZIA-234

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Setul format din colier si cercei ce poarta semnatura Zia Fashion este un accesoriu de efect, oferindu-ti un aer elegant, distins si sofisticat. Acest set de bijuterii adauga un plus de stralucire tinutelor de seara, dar poate fi asortat si unei vestimentatii mai relaxate. Se potriveste perfect tinutelor office, completandu-le intr-un mod elegant si rafinat.
Dimensiuni:
Colierul se poarta la baza gatului, stil princess, avand o circumferinta de 42 cm si un lantisor de prelungire de 5 cm.
Diametrul central al colierului este de 2 cm. Cerceii au o lungime de 4 cm.
Materiale folosite: perle Swarovski, cristale, fire polish din Cehia, margele Toho, accesorii de inchidere si lantisor prelungire din otel inoxidabil. Margelele sunt cusute pe un suport de fetru, captusit pe interior.
Culori: mov, lila, auriu.
Accesoriul este lucrat manual, asadar, pot aparea diferente minore.
Bijuteriile vor ajunge la tine frumos impachetate, intr-o cutie de cadou.

Despre brand

Inspirat din zestea lasata mostenire de femei puternice si pricepute in ale frumosului, brandul Zia Fashion este o veriga care continua munca de a face arta si a aduce frumusete acestei lumi. Coloristica si traditiile meleagurilor noastre se regasesc in creatiile brandului, oferind originalitate. Femeia Zia Fashion este indrazneata, dornica de experiente noi, carismatica si cocheta. Asumandu-si un stil aparte, ea iubeste sa iasa din anonimat. De aceea isi alege tinute autentice care sa ii ofere un aer aparte, dar in acelasi timp elegant si feminin. Brandul Zia Fashion sustine o astfel de femeie si creeaza pentru ea. Isi propune sa aduca in vietile femeilor veselie si culoare, pentru ca femeia care radiaza de fericire, face o lume mai buna, mai frumoasa, mai prospera.

Zia Fashion este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Zia Fashion poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!