031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >

Set de construit Blocks MalPlay Tip tepi multicolore, 90 piese

COD: APT-5901924219590

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Blocuri creative datorita carora puteti crea diferite tipuri de cladiri, vehicule sau creaturi.Dezvoltand imaginatia, un set de blocuri este o solutie excelenta pentru distractia parinte-copil! Setul este format din 90 de blocuri de diferite forme, in 5 culori suculente. Setul include si o brosura cu idei de constructie. Un copil poate folosi astfel de caramizi pentru a construi, printre altele: o masina, o barca, o moara de vant. Întregul lucru este ambalat intr-o punga cu fermoar, datorita careia toate blocurile isi vor gasi cu usurinta locul dupa sfarsitul jocului. Proprietati bloc: -culori uimitoare va vor incuraja copilul sa se joace -dimensiune adaptata mainilor bebelusului -figuri construibile limitate doar de imaginatia copilului -copilul se poate juca construind turnuri simple sau figuri mai complicate -blocurile pot fi separate in blocuri plate mai mici care se conecteaza usor intre ele. Dimensiuni ambalaj: 19 x 11 x 25 cm Varsta: de la 3 ani Numar de elemente: 90 buc.

Despre brand

APT, o persoana draga. O idee. Un proiect. For YOU.
Cautam mereu lucruri potrivite nevoilor noastre. Uneori le gasim usor, alteori mai greu, uneori chiar niciodata.APT for YOU a pornit la drum cu un principiu curajos de a-ti oferi lucruri pe care sa le indragesti pe loc si care sa iti dea acel vibe bun de zi cu zi. Produse care sa fie potrivite in dressingul tau, in designul casei tale si in oricare colt din sufletul tau. Pentru asta, alegem cu grija si respect pentru tine, produse atent lucrate si apte nevoilor tale.
Stim ca va fi dificil, dar garantam sa ne implicam trup si suflet fiecarei provocari.

APT for YOU este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului APT for YOU poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!