031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >
Set de construit MalPlay cu paie si accesorii pentru imbinat multicolore, 400 buc

Set de construit MalPlay cu paie si accesorii pentru imbinat multicolore, 400 buc

COD: APT-5901924219583

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!Descriere

Datorita setului, copilul va putea crea un numar imens de forme. Paie sunt fabricate din material flexibil, care este rezistent la indoire si modelare. Datorita acestui fapt, structurile create cu ajutorul setului pot obtine forme si mai fanteziste. Asezarea unor astfel de blocuri poate dezvolta imaginatia, creativitatea si gandirea logica. Paiele sunt disponibile in 5 culori :rosu, portocaliu, albastru, verde, galben, ceea ce va permite sa creati instalatii spatiale care sa incante nu numai prin forma lor, ci si prin culori.Paiele sunt puternice si flexibile, ceea ce ajuta la crearea de forme ovale si rotunde. PARAMETRI: Dimensiuni pachet:27 x 17 x 12 cm Lungime paie:19 cm Dimensiunea conectorului: 2 cm Numar de paie: 200 buc. Numar de conectori: 200 buc.

Despre brand

APT, o persoana draga. O idee. Un proiect. For YOU.
Cautam mereu lucruri potrivite nevoilor noastre. Uneori le gasim usor, alteori mai greu, uneori chiar niciodata.APT for YOU a pornit la drum cu un principiu curajos de a-ti oferi lucruri pe care sa le indragesti pe loc si care sa iti dea acel vibe bun de zi cu zi. Produse care sa fie potrivite in dressingul tau, in designul casei tale si in oricare colt din sufletul tau. Pentru asta, alegem cu grija si respect pentru tine, produse atent lucrate si apte nevoilor tale.
Stim ca va fi dificil, dar garantam sa ne implicam trup si suflet fiecarei provocari.

APT for YOU este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului APT for YOU poate fi accesata aici