031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Skin iPhone 11 PRO carbon alb

COD: XMB-600-alb

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Materiale premium Folosim doar materiale premium de la Oraguard pentru realizarea foliilor de protectie.Aceasta dedicatie de a utiliza doar materiale de cea mai inalta calitate se extinde si la adeziv: este garantat sa nu lase reziduri la indepartare.

Va puteti proteja pe deplin telefonul de zgarieturi, fara a compromite designul telefonului tau.Alege dintr-o gama variata de texturi si culori de calitate premium, taiate cu precizie, pana la ultimul micron.

Detalii Skin- Aceste skinuri se potrivesc perfect pentru modelul tau de telefon- SET-ul include 2 folii (una pentru spate + lateralele telefonului iar una doar pentru spatele telefonului)- Acopera spatele (partea din spate) si partile laterale (spatele complet)- Decupaje de precizie pentru logo, porturi si butoane- Skin-urile noastre pot fi repozitionate (in caz de pozitionare gresita) cu un uscator de par- Folosim materiale de inalta calitate, care nu dauneaza smartphone-ului dvs. si nu lasa lipici rezidual dupa indepartare- Protejeaza-ti smartphone-ul de zgarieturi, raze UV, murdarie si amprente- Laveta din microfibra inclusa in pachet- NU adauga volum telefonului, avand o grosime intre 0.11 si 0.15 mm (in functie de textura aleasa)- INSTALARE USOARA, in mai putin de 10 minute.

Despre brand

XMADE este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului XMADE poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!