031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Slip brazilian cu funde laterale, Negru

COD: MTV-BRF

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Slip brazilian cu fundite care regleaza masura,promoterii pe piata romaneasca a slipului brazilian in linia costumelor de baie.

INGRIJIREA COSTUMELOR SI ARTICOLELOR PENTRU BAIE
Cand spalati produsele, respectati intotdeauna instructiunile de pe eticheta produsului.

- costume de baie: inainte de prima purtare inmuiati in apa la 30-40 grade C, fara sa stoarceti. Dupa purtare spalati in apa calduta si nu uscati la soare sau automat.
- pentru alte piese de baie sau haine nementionate mai sus, respectati informatiile de pe eticheta.Deteriorarile de ordin mecanic si abraziunile-materialul din care este confectionat costumul da e baie poate deteriora accesorizarea produsului, de exemplu pietricele, de faptul ca stati pe o suprafata dura sau pe una grunjoasa, tobogan, etc..

Va recomandam ca dupa fiecare purtare sa clatiti costumul de baie in apa calduta. Dupa ce este spalat, poate fi lasat la uscat, insa numai la umbra, niciodata la soare.
Nu este recomandat sa lasati costumul de baie ud strans.
Daca folositi sapun, va sugeram sa il clatiti bine, mai ales partea interioara si de protectie a acestuia.
Nu depozitati costumul de baie intr-o punga de plastic- aceasta poate crea un efect de sera si poate cauza deteriorari.
Aveti grija la produsele chimice.
Sarea de mare sau clorul pot altera culoarea costumului de baie. In consecinta, va sugeram sa va alegeti cu grija plaja sau piscina ( de obicei tratata cu clor) in care urmati sa va bucurati de vara.
Din cauza clorului, costumul de baie isi poate pierde din elasticitate,din culoare. Un alt factor pe care va sugeram sa il luati in considerare este transpiratia si crema de protectie solara.
In loc de crema obisnuita, folositi doar crema cu factor de protectie, lasati ca aceasta sa penetreze pielea, si doar dupa aceea sa luati costumul de baie pe dumneavoastra.
Dupa ce sezonul de vara s-a terminat, va recomandam sa spalati costumul la masina de spalat la turatie mica.

Despre brand

Moivate Store este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Motivate Store poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!