031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >
Tabla creativa MalPlay magnetica cu stativ numere si simboluri magnetice , 84 piese , burete , creta

Tabla creativa MalPlay magnetica cu stativ numere si simboluri magnetice , 84 piese , burete , creta

COD: APT-5906190294005

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!Descriere

Tabla creativa MalPlay magnetica cu stativ numere si simboluri magnetice , 84 piese , burete , creta Tabla noastra magnetica este perfecta pentru a te aduce in lumea stiintei. Jocul cu tabla magnetica dezvolta imaginatia , creativitatea si inteligenta copiilor . Produsul ofera acestora posibilitatea de a descoperi lumea literelor prin combinarea literelor si a cifrelor nelimitata a acestora . Setul include: - o tabla cu doua fete - 1 x burete - 2 x creta - 84 x cifre si litere - stikere Tabla include 2 fete: o fata alba magnetica o fata neagra pentru desen sau scriere cu creta Setul se ansambleaza rapid si usor , toate accesoriile fiind furnizate in pachet.

Despre brand

APT, o persoana draga. O idee. Un proiect. For YOU.
Cautam mereu lucruri potrivite nevoilor noastre. Uneori le gasim usor, alteori mai greu, uneori chiar niciodata.APT for YOU a pornit la drum cu un principiu curajos de a-ti oferi lucruri pe care sa le indragesti pe loc si care sa iti dea acel vibe bun de zi cu zi. Produse care sa fie potrivite in dressingul tau, in designul casei tale si in oricare colt din sufletul tau. Pentru asta, alegem cu grija si respect pentru tine, produse atent lucrate si apte nevoilor tale.
Stim ca va fi dificil, dar garantam sa ne implicam trup si suflet fiecarei provocari.

APT for YOU este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului APT for YOU poate fi accesata aici