031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

UNIKA GROUP


Date companie

Denumire: UNIKA GROUP
Adresa sediului social: Domnesti, Ilfov, Intrarea Vointei Nr. 4
Cod unic de inregistrare: 36062535
Nr. Reg. Comertului: J23/2240/2021
IBAN: RO14BACX000001290419001
Banca: UNICREDIT BANK

Date contact

Numere de telefon: 0727.406.794
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Prelungirea Ghencea nr. 238, Sector 5, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00



Descrierea brandului
Brandul Unika, 100% romanesc isi dedica toată atentia, cu finete si rafinament pentru toate categoriile de produse, plin de poveste, nascut pentru a crea produse unice intr-o alta dimensiune a pietelor din Romania, criterii de neegalat, demonstrate in peste 40000 de proiecte realizate cu succes.

Vezi toate produsele UNIKA aici.

Livrarea produselor
Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid al celor de la Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Comanda va fi preluata de un reprezentant Unika si va ajunge la tine in maxim 5 zile lucratoare de la data lansarii, exceptie facand instrumentele de scris unde termenul de livrare este de maxim 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Unika Group garanteaza ca produsul achizitionat este un produs sigur, nou (nefolosit) si autentic (nu este contrafacut sau falsificat- produsul prezinta elementele de identificare ale marcilor legal inregistrate Colectia Unika si Don’DonnaT.).
Durata de garantie curge de la data cumpararii produsului, iar producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor. Pentru produsul achizitionat din magazinele noastre, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii. Conditiile garantiei sunt stabilite tinand cont de faptul ca produsul se va uza de-a lungul anilor in conditii de utilizare normale.
Conditiile in care garantia devine inaplicabila sau nula:
– uzura morala si uzura fizica normala a produsului;
– decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursa puternica de caldura, umiditate, ploaie, zapada, etc.);
– defecte produse de transportul, manipularea si depozitarea in conditii improprii (temperatura si umiditate excesiva, socuri termice- variatii de tip cald/ rece, etc.);
– defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat;
– interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului;
– deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgariere, etc.), animale de companie, rozatoare si alti daunatori ;
– intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate);
Instructiuni de folosire si intretinere:
Pentru utilizarea normala a produselor noastrea, curatarea lor se face doar prin stergere usoara cu o carpa moale. Pentru intretinerea produsului sunt admise numai produse de buna calitate, specializate pentru ingrijirea pielii, sub forma de crema sau lapte. Exceptand aceasta cerinta, intretinerea produsului nu necesita un tratament prea elaborat.
Important! Toate tratamentele pentru ingrijirea pielii trebuie efectuate cu atentie. Pentru siguranta se va testa mai intai produsul de ingrijire pe o suprafata mica mai putin vizibila.
Atentie! Decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu este o situatie in care garantia devine inaplicabila sau nula.
Intretinerea:
Atunci cand produsul s-a udat de la picaturi de ploaie, stergeti usor pielea umeda cu o carpa uscata si moale. Uscarea se va face lent, la temperatura camerei, departe de orice sursa de caldura.
Pentru curatarea petelor va recomandam utilizarea unei creme pentru ingrijirea pielii.
Pentru estomparea zgarieturilor este suficient sa se frece bine cu mana. Pentru stergerea totala a zgarieturilor este necesar un tratament mai elaborat, recomandat a fi efectuat numai de personal calificat
Conditia esentiala pentru un tratament adecvat de ingrijire a pielii este curatarea de suprafata cu o carpa moale si uscata. De retinut! cel mai mare dusman al pielii este umezeala, de aceea produsul se va depozita in incaperi uscate si aerisite.
La ingrijirea pielii nu se vor utiliza agenti de curatare agresivi (de exemplu, pentru indepartarea petelor nu se vor utiliza solventi, terebentina, polish pentru mobilier sau alte substante neadecvate).
Pentru o buna intretinere nu expuneti produsul perioade indelungate la umezeala, umiditate sau lumina solara intensa. Factorii de mediu pot deteriora ireversibil aceasta piele de buna calitate.
Atentie! decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu este o situatie in care garantia devine inaplicabila sau nula.
Pentru curatarea petelor uscate de murdarie se va utiliza o carpa moale umezita intr-o solutie de apa calduta in care s-a dizolvat putin sapun cu ph neutru. Se pot curata suprafete mari de piele, dar se va evita udarea pielii in profunzime!
Curatarea petelor provocate de lichide, produse alimentare si grasimi se va realiza imediat, cu hartie absorbanta sau cu un prosop. Nu frecati!

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Prelungirea ghencea 238, sector 6, Bucuresti.

Daca din orice fel de motiv, nu sunteti satisfacuti de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lor.
Regula de mai sus se aplica numai in cazul in care produsul este returnat in starea in care a fost primit, in cutia sa originala, fara sa fie deteriorate, fara sa prezinte urme de lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare, sau indicii ca ar fi fost folosit.
Receptia va fi facuta de catre noi in maxim 48 de ore de la returnarea produsului.
Termenul de 14 zile calendaristice incepe sa curga de la data primirii produselor.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, va vom rambursa sumele achitate, fara a va solicita taxe suplimentare.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.
Va vom rambursa valoarea integrala a produselor, excluzand costurile de transport tur/retur si taxele privind costurile rambursului. Taxele de transport pentru returnarea produsului fiind suportate de dumneavoastra.
Daca un produs nu este conform specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii si nu doriti sa il pastrati, il puteti returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea dumneavoastra, in urma unei notificari scrise in care sa ne spuneti ce anume nu este conform. Puteti alege intre restituirea banilor si inlocuirea produsului.
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa ne anuntati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

Politica de confidentialitate
Unika Group incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului, in scopul de a le oferi o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala a utilizatorilor. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile care sunt introduse in sistem sunt utilizate numai in scopurile pe care le aveti in vedere.
Unika Group va cere sa furnizati date personale, incluzand numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, numarul cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor Unika si alte informatii care va pot identifica. Unika Group utilizeaza informatiile stocate, datele cu caracter personal mentionate mai sus si furnizate de catre dvs. la inregistrarea si activitatea desfasurata pe site-urile Unika in scopul de a facilita accesul la site, de a imbunatati anumite produse si servicii, de a confirma comenzile plasate online,  in vederea facturarii si livrarii produselor catre dvs., emiterea cardurilor de fidelitate, precum si a va informa referitor la ultimele produse de care sunteti interesat.
Unika Group nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.unikashop.ro, cu exceptia angajatilor si contractorilor carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele Unika sau pentru a furniza servicii disponibile site-ul Unika, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a Unika sau a angajatilor ori contractorilor acesteia.
Unika Group a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului GDPR. Atelierele UNIKA SRL, impreuna cu colaboratorii sai, si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal. Totodata, Unika Group acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor si colaboratorilor, doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai companiei Atelierele Unika S.R.L., care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile prezentei politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal si au semnat declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.
Unika Group poate furniza datele cu caracter personal colectate de la dvs. colaboratorilor sai cu care se afla in relatii de parteneriat, in temeiul acordurilor de confidentialitate incheiate cu acesta si numai in scopurile mentionate in cuprinsul prezentei Politici, dupa cum urmeaza: furnizori servicii de curierat, furnizori servicii de marketing, furnizori servicii de plata/ bancare, furnizori realizare, intretinere si gazduire site.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!