031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

RONIC GENERAL SERVICES


Date companie

Denumire: RONIC GENERAL SERVICES
Adresa sediului social: NICOLAE GOGOL, CAMERA 1, BL. B2/1B, etaj4, ap 15Giurgiu
Cod unic de inregistrare: 41113597
Nr. Reg. Comertului: J52/685/14.05.2019
IBAN: RO24INGB00009999071822
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0722117768
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos Giurgiului nr. 95, Malu, Giurgiu
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Empath s-a nascut din dragoste pentru natura si pentru lucruri simple, din dorinta de a-i face pe oameni sa constientizeze nevoia implicarii in protejarea naturii si importanta impactului propiu. Produsele noastre sunt realizate de materiale organice 100%, cu certificari GOTS (Global Organic Textile Standard), GRS (Global Recycled Standard), PETA (People for the Ethical Treatment on Animals) si sunt recunoscute de catre Fair Wear Foundation (ceea ce certifica conditii de munca corecte si egale); sunt printate cu tehnologie de ultima generatie, imprimate direct in tesatura, iar cernelurile sunt pe baza de apa.

Vezi toate produsele brandului Empath aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Cargus si Sameday
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de RONIC GENERAL SERVICES SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Avem mare incredere in produsele noastre. Daca nu esti multumit de calitatea printului sau a tricoului, spune-ne si iti returnam banii. In plus, pastrezi produsul comandat.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos Giurgiului nr. 95, Loc. Malu, Jud. Giurgiu.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. In cazul produselor imprimate cu modele personalizate ale clientilor nu este acceptata inlocuirea sau restituirea banilor.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale RONIC GENERAL SERVICES SRL. Tipurile de date prelucrate de RONIC GENERAL SERVICES SRL sunt: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare si adresa de livrare. RONIC GENERAL SERVICES SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Empath respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
-pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra. Prelucram datele tale pe perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate (vezi scopurile mentionate mai sus). In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite). Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. Nu contactam cu buna stiinta sau nu colectam informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani. Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!