LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

HDV by Haine de Vis


Date companie

Denumire: HDV by Haine de Vis
Adresa sediului social: Strda Prundeni nr. 61
Cod unic de inregistrare: 41543357
Nr. Reg. Comertului: J40/11000/2019
IBAN: RO54BRDE445SV43359044450
Banca: BRD

Date contact

Numere de telefon: 0764035048
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Bd. Iuliu Maniu nr. 7, Sector 6, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Pentru ca moda este considerata principalul nostru escapism din viata cotidiana, Hainedevis o aduce mai aproape de tine. Mai mult, mizam pe autenticitatea “Fabricat in Romania”, mai ales ca toate creatiile poarta semnatura proprie, pentru a scoate in evidenta frumusetea si senzualitatea oricarei femei. De asemenea, iti surprindem privirea cu modele unice, in trend, din materiale de calitate, pentru ca orice obiect vestimentar (rochii dama, rochii mama fiica, treninguri, salopete dama etc.) sa fie indraznet, confortabil, chic, cu un design aparte.  Entusiasmul este starea noastra naturala de spirit, prin care ne dedicam cu profesionism clientilor care doresc sa achizitioneze cele mai la moda haine online. In fisa postului, prioritara este urmarirea tendintelor din moda internationala, pentru a va putea rasplati pe deplin alegerea si fidelitatea.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Sameday si XD Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu cardul.

Conditii de garantie
Termenul de garantie legala de conformitate este de 2 ani si se calculeaza de la data livrarii produsului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Bd. Iuliu Maniu nr. 7, Sector 6, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale HDV BY HAINE DE VIS SRL. HDV by Haine de Vis S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare si adresa de livrare. HDV BY HAINE DE VIS SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si HDV BY HAINE DE VIS SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin HDV BY HAINE DE VIS SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
-pentru rezolvarea plangerilor si reclamatiilor
HDV BY HAINE DE VIS SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: [email protected]

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!