LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

SOYBELLA ROPAS


Date companie

Denumire: SOYBELLA ROPAS
Adresa sediului social: Str. DR. TOMA IONESCU Nr. 9, Bloc 60, Scara A, Etaj 2, Apartament 12, Campina
Cod unic de inregistrare: 42579502
Nr. Reg. Comertului: J29/845/2020
IBAN: RO68BTRLRONCRT0554571101
Banca: BANCA TRASILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0735364631
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Toma Ionescu nr 9A, bloc 60, scara A, etaj 2, apartament 12, Campina, Prahova
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Produsele realizate de Soy Bella sunt 100% romanesti, iar materialele folosite sunt certificate Oeko- Tex. Brandul Soy Bella se adreseaza tuturor femeilor deoarece produsele noastre au un stil minimalist si ofera un plus de confort. La noi gasesti treninguri sport cool pentru activitati sportive in sala de antrenament sau in aer liber.

Vezi toate produsele brandului Soy Bella aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat DPD si Sameday
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de SOYBELLA ROPAS S.R.L beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Toma Ionescu nr 9A, bloc 60, scara A, etaj 2, apartament 12, Loc. Campina, Jud. Prahova.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza. Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. In cazul produselor imprimate cu modele personalizate ale clientilor nu este acceptata inlocuirea sau restituirea banilor.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SOYBELLA ROPAS S.R.L. SOYBELLA ROPAS S.R.L va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de livrare si date de facturare. Datele sunt prelucrate doar de SOYBELLA ROPAS S.R.L, sunt distribuite colaboratorilor nostri care in cazul de fata sunt firmele de curierat, cum ar fi DPD si Sameday. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.  Datele cu caracter personal vor fi pastrate doar pentru perioada necesara scopului pentru care au fost colectate. Dupa expirarea perioadei respective, datele corespunzatoare sunt sterse. Vor fi pastrate doar acele date cu caracter personal care fac parte din acte / documente pentru care legea prevede un termen de arhivare iar la expirarea termenului legal de arhivare acestea vor fi distruse.. SOYBELLA ROPAS S.R.L prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SOYBELLA ROPAS S.R.L respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
-pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site. ). Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!