LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

CARESS SOCIETY


Date companie

Denumire: CARESS SOCIETY
Adresa sediului social: Str. Rudului, Nr. 114, C3, Ploiesti, Prahova
Cod unic de inregistrare: RO37102760
Nr. Reg. Comertului: J29/338/2017
IBAN: RO61INGB0000999906640918
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0725144244
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Rudului nr. 114, Ploiesti, Prahova
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Suntem importator oficial si exclusiv a multor game noi pentru teritoriul Romaniei, printre altele Vellie, Vital Pharma, Destivii, Renovital, Lirene, Cocopalm, marci cu retete originale din Polonia si Japonia. Gamele pe care le avem in acest moment in portofoliu cuprind produse special alese pentru ingrijirea corporala, a fetei si a parului si se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta.Alegem intotdeauna produsele cele mai bune, bine testate si de o inalta calitate.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Livrarea este gratuita. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de CARESS SOCIETY SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Rudului nr. 114, Loc. Ploiesti, Jud. Prahova.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Iti multumim pentru interesul fata de compania noastra, produsele si/sau serviciile. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Protectia informatiilor tale personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luam angajamentul sa respectam urmatoarele principii:
-Legalitate, echitate si transparenta
Prelucram datele tale legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care le utilizam, iar tu esti informat corespunzator.
-Controlul iti apartine
In limitele legii, iti oferim posibilitatea de a examina, modifica, sterge datele personale pe care le-ai impartasit cu noi si de a-ti exercita celelalte drepturi
-Integritatea datelor si limitarea scopului
Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.
Datele pe care CARESS SOCIETY SRL le colecteaza sunt: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de livrare, numar de telefon, nume firma, CUI, numar de inregistrare. Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
-In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;
-Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
-Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le oferim;
-Pentru a ne conforma legislatiei;
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 2 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica. Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege. Putem dezvalui datele tale, respectand legea aplicabila, furnizorilor de produse, partenerilor de afaceri sau altor terti. Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele tale sa fie protejate. Te vom informa cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul tau sau alt temei juridic. Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail [email protected] De asemenea, poate fi contactat responsabilul nostru cu protectia datelor la adresa [email protected]

In perioada 01-02 Ianuarie echipa FashionUP sarbatoreste Anul Nou..
Te rugam sa ne lasi un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected] si te sunăm noi în cel mai scurt timp!