031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Mulewear


Date companie

Denumire: Mulewear
Adresa sediului social: Str. Pravat nr. 6, Sectorul 6
Cod unic de inregistrare: 43559759
Nr. Reg. Comertului: J40/508/2021
IBAN: RO96INGB0000999911104810
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0757557700
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Caimatei, Nr. 18, Sc. A, Et. 4, Ap. 12, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Brandul Mulewear a luat nastere prin fuziunea a 10 ani de experienta in print si productie publicitara si cea a celor 20 de ani de croitorie. De-a lungul timpului ni s-a alaturat si cativa artisti absolventi de Arte si un Graphic Designer. Ne-am incapatanat inca de la inceput sa punem accent pe design  si durabilitate. Asa au luat nastere o prima serie de produse, iar mai apoi, modele si produse diferite.

Vezi toate produsele brandului Mulewear aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Sameday, Bookurier, Cargus, Fan Courier si DPD.
Livrarea este gratuita. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de Mulewear SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele in ambalajul original. Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. Se poate face retur prin orice curier ales de dvs. catre  adresa Str. Caimatei, Nr. 18, Sc. A, Et. 4, Ap. 12, Sector 2, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
MULEWEAR SRL acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului. In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, MULEWEAR SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. MULEWEAR SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos. Prin prezenta Clientul convine ca Societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail, sexul, contul bancar si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre MULEWEAR SRL.MULEWEAR SRL poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispoziţie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti. In cazul In care Clientul constata ca MULEWEAR SRL sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea MULEWEAR SRL sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca MULEWEAR SRL sau respectivul operator de date sa remedieze situata. MULEWEAR SRL are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!