031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

SAKURA HEALTH&BEAUTY


Date companie

Denumire: SAKURA HEALTH&BEAUTY
Adresa sediului social: STR. NICOLAE BĂLCESCU NR. 14, AP. 10, COD POȘTAL 400160, CLUJ-NAPOCA, JUD. CLUJ
Cod unic de inregistrare: 43755909
Nr. Reg. Comertului: J12/822/2021
IBAN: RO36BTRLRONCRT0590577301
Banca: Banca Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0727367777
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Calea Baciului, 99, Cluj-Napoca, Cluj
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Ne-a fost dor de un brand autentic si inovativ. Pentru că FEA FASHION e mai mult decat un brand, e povestea noastra. Bucura-te de confort si stil cu FEA. Ne dorim ca hainele noastre sa fie un mecanism de comunicare, demonstrand acel spirit puternic si neinfricat, dar cu o pata de trendy si stylish. Stofa si accesoriile pe care le folosim pentru colectiile noastre sunt din materiale certificate, naturale  care nu contin substante interzise sau daunatoare pentru mediu. Inca de la inceputul, FEA crea haine exclusiv pentru sportivi. Dar pentru ca viata de sportiv nu inseamna doar sport si datorita popularitatii costumelor, FEA si-a croit drum spre mainstream fashion,care este o viziune casual a spiritului de luptator.

Vezi toate produsele brandului Fea Fashion aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Cargus si DPD.
Livrarea este gratuita. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Se poate face retur prin orice curier ales de dvs. catre  adresa Str. Calea Baciului, 99, Loc. Cluj-Napoca. Jud. Cluj.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
 SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului. In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai,  SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor.  SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos. Prin prezenta Clientul convine ca Societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail, sexul, contul bancar si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre  SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL. SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispoziţie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti. In cazul In care Clientul constata ca  SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea  SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca  SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL sau respectivul operator de date sa remedieze situata.  SAKURA HEALTH&BEAUTY SRL are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!