LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

OMBRE INTERNET


Date companie

Denumire: OMBRE INTERNET
Adresa sediului social: Str. Ciocarliei 7h, Tamasi
Cod unic de inregistrare: 46631840
Nr. Reg. Comertului: J23/5412/2022
IBAN: RO62RNCB0174173436670001
Banca: Banca Comerciala Romana

Date contact

Numere de telefon: 0799827455
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Regiei nr 33, Urziceni, Ialomita
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Ne respectam clientii, produsele si munca. Ne propunem sa progresam si sa devenim mai intelepti cu fiecare client multumit, tocmai pentru a putea, prin profesionalism si munca, sa multumim cat mai multi dintre dumneavoastra. Propunem cele mai noi si accesibile articole vestimentare si ne avem radacinile la cei mai renumiti distribuitori si producatori din Romania, Polonia, Austria, Turcia, Ungaria sau Germania.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat DPD, Sameday si Urgent-Cargus.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exteriori, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 6 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Solutionarea garantiei se va realiza prin repararea produsului defect daca acest lucru este posibil, sau in cazul in care repararea nu este posibila, prin inlocuirea acestuia cu unul nou, in cazul in care produsul se afla in stoc. In cazul in care nici una dintre variantele de mai sus nu este posibila, clientului i se va rambursa contravaloarea produsului, prin ordin de plata in cont bancar. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea Ombre Internet SRL doar in cazul in care se constata faptul ca defectiunea sesizata de catre client este intr-adevar o problema de garantie si nu un rezultat al unei utilizari neadecvate a produsului. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Pentru produsele la care in descrierea acestora nu este specificata o alta perioada de garantie, aceasta este de 30 de zile calendaristice ce se scurg incepand cu data livrarii produsului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente, in ambalajul original si o copie a facturii fiscale. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, sau nu sunt transmise in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile aferente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia se refera exclusiv la defecte de fabricatie si nu acopera defectiuni aparute in urma utilizarii necorespunzatoare a produsului. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la diverse substante pe baza de alcool, apa sau orice fel de lichide, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), interventia mecanica sau plastica asupra produselor etc.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa: Str. Regiei nr. 33, Urziceni, Ialomita.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice inscris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea sa. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cutoate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face de catre vanzator in cel mult 14 zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G.130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000art. 2 lit.e.

Politica de confidentialitate
Prezenta politica de confidentialitate va informeaza cu privire la tipul de informatii pe care le colectam si modul in care se face aceasta colectare; scopurile pentru care colectam si utilizam aceste informatii; drepturile si optiunile dumneavoastra privind utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra; modul in care datele dumneavoastra sunt prelucrate si cui pot fi transferate; si pentru cat timp stocam informatiile dumneavoastra etc.Toate activitatile OMBRE INTERNET S.R.L se bazeaza pe principii etice si cerintelegale riguroase, iar noi ne angajam sa protejam confidentialitatea tuturorutilizatorilor. Nu colectam niciun fel de date sensibile despre dumneavoastra. Aveți dreptul de a obtine acces la unele dintre datele cu caracter personal pe care le furnizati catre OMBRE INTERNET S.R.L. Scriindu-ne la [email protected] puteti solicita detalii despre informatiile care va privesc, pe care le detinem si prelucram, inclusiv despre scopurile in care acestea sunt utilizate.
Aveți dreptul sa solicitati corectarea, completarea, stergerea sau blocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal stocate. Pentru a face acest lucru, trimiteti solicitarea dumneavoastra la: [email protected]. Vom da curs solicitării dumneavoastra in masura necesara, fara intarziere nejustificata dupa primirea acesteia. In cazul in care, din orice motiv, nu putem da curs solicitării dumneavoastră, va vom contacta.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!