LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

LUXURY LUNATICS


Date companie

Denumire: LUXURY LUNATICS
Adresa sediului social: Str. Valea Lunga nr 3, sector 6, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: 44705322
Nr. Reg. Comertului: J40/13570/2021
IBAN: RO93BTRLRONCRT0610971301
Banca: Banca Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0729612953
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Valea Lunga nr 3, sector 6, 061501, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului


Din dragoste pentru frumos, din pasiune pentru creație și din atenție pentrudetalii a luat naștere, acum 25 de ani, atelierul Roxy Fashion. În scurt timp,a devenit cunoscut în întreaga țară, iar produsele destinate doamnelor șidomnișoarelor au fost foarte căutate și apreciate. Anii au trecut și atelieruls-a reinventat, devenind Lille Couture. A rămas, în schimb, bucuria de arealiza produse special create pentru a spori frumusețea fiecărei femei. Pentrucă frumusețea înseamnă, mai presus de orice, dragoste față de sine și semanifestă prin încredere și determinare. Îndrăznește să crezi în tine!Îndrăznește să porți materiale de calitate! Îndrăznește să alegi modelele caresă îți evidențieze cel mai bine personalitatea! Când totul în jur se mișcă înmare viteză, ai curajul să te oprești. Să te alegi pe tine, să alegi să fiifrumoasă, strălucitoare, încrezătoare. Roxy Fashion îți amintește că noi,femeile, suntem feminine și puternice, totodată delicate și hotărâte, sensibileși de neoprit.

Vezi toate produsele brandului  Roxy Fashion
aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in careclientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curieratsi vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primiriiproduselor Ramburs.

 
Conditii de garantie
Produsele oferite sunt noi si originale. Luxury Lunatics SRL raspunde pentrudefectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confromlegislatiei in vigoare. De asemenea,
Luxury Lunatics SRL respecta garantialegala pentru conformitatea produselor. Toate produsele comercializate de Luxury Lunatics S.R.Lbeneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 dezile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. La solicitareagarantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original,impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatulde garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente,produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutionagarantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1.Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html;acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returulsi a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2.Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga saucutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul niciambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fostinsotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3.In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie afacturii;
4.Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa:
Str. Valea Lunga nr 3,sector 6, Bucuresti.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrareain posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produselepersonalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fostprimite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acesttermen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilorreturnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportulbunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, seface in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar,in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile detransport.


Politica de confidentialitate
Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de
LuxuryLunatics SRL. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip deinformatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizariisite-ului sau plasarii unei comenzi online. Colectarea datelor personale se vaface numai in scopurile specificate, explicite si legitime.  Datele nu vorfi procesate catre terti intr-o maniera incompatibilă cu acele scopuri; Datelepersonale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate Procesareadatelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o manierace asigura securitatea necesara.  Datele personale nu vor fi distribuitepersoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopuloferirii de servicii conform acordurilor. Persoanele vizate au dreptul de asolicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora,impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptulde portabilitate al datelor.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!