LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Roh Textile Manufacturers S.R.L.


Date companie

Denumire: Roh Textile Manufacturers S.R.L.
Adresa sediului social: Str. Mihai Eminescu, Nr.53A Buftea, Ilfov, Cod Postal 070000
Cod unic de inregistrare: RO14358220
Nr. Reg. Comertului:
IBAN: RO14 RZBR 0000 0600 0208
Banca: Raiffeisen Bank

Date contact

Numere de telefon: 0763.944.755
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Bd. Mihai Eminescu nr.53A, Buftea, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Roh Boutique se axeaza pe un stil unic, chic si la moda. Creeaza piese mereu actuale, pentru femei de toate varstele, inspirate din moda prezentata pe marile podiumuri de moda ale lumii. Creatiile brandului pun in valoare orice silueta si pot fi purtate in nenumarate ipostaze si ocazii, ziua dar si seara. Piesele sunt versatile si se pot adapta atat pentru tinutele office, cat si pentru evenimentele speciale. Roh Boutique acorda atentie celor mai mici detalii si urmareste sa puna in valoare frumusetea clientelor.

Vezi toate produsele brandului aici

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client sau coletul va fi expediat prin Posta Romana.
Termenul de expediere este de 5 zile de la lansarea comenzii.
Plata  produselor comandate se va face Online cu Cardul in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
Calitatea si garantia produselor Roh boutique revine in totalitate acestuia.
Garantia produselor noastre este de 14 de zile calendaristice. Informatiile referitoare la ingrijirea si spalarea produselor respective se gasesc pe eticheta.  In situatia in care instructiunile de intretinere nu au fost respectate in totalitate, se pierde dreptul la garantie. Pentru a face dovada achizitionarii produselor, este necesar sa se pastreze bonul fiscal sau factura.


Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid sau prin Posta Romana coletul cu produsele catre adresa Buftea, Str. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, Jud. Ilfov, Cod Postal 070000.

Potrivit Legislatiei in vigoare, returnarea produselor comandate este posibila în termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii comenzii efectuate, fara perceperea de penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Taxele de transport pentru retur for fi suportate de client. Produsele cumparate se vor returna cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a Facturii Fiscale. In cazul in care integritatea produselor a fost afectata, Roh Boutique isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat, acesta fiind trimis inapoi catre client.
Clientul care a notificat Roh Boutique are responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor ajunge la sediul societatii in termen de 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar RohBoutique va considera cererea ca nefondata/invalida.
In cazul in care Clientul nu doreste inlocuirea produsului returnat cu altul de aceeasi valoare, RohBoutique se oblige sa restituie contravaloarea produsului achitata de catre Client in contul bancar furnizat inscris de catre acesta in termen de 14 de zile calendaristice de la confirmarea expedierii returului. In cazul unui schimb de produse clientul plateste costul direct al transportului pentru produsul returnat iar pentru produsul dorit in schimb Roh Boutique va suporta costul transportului.

Politica de confidentialitate
Aceasta instiintare de confidentialitate are scopul de a va oferi informatii despre cum furnizorul de servicii colecteaza si proceseaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin utilizarea acestui website, inclusive orice date pe care le furnizati atunci cand accesati acest website (va abonati la newsletter-ul nostru, achizitionati un produs sau un serviciu sau participati la un concurs).
Acest website nu se adreseaz acopiilor si nu colectam cu buna stiinta date referioare la copii.
Este important ca datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le detinem, sa fie corecte si actuale.
Prin datele sau informatiile cu caracter personale facem referire la informatiile cu ajutorul carora se poate identifica o persoana. Nu sunt incluse datele in care identitatea a fost stearsa (date anonime).
Este posibil sa colectam, sa folosim, sa stocam si sa transferam diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. Datele sunt grupate dupa cum urmeaza:
- Datele de identitate includ (nume, prenume, nume de utilizatorsau un identificator similar, apleativ)
- Datele de contact include (adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numarul de telefon)
- Date financiare include (cont bancar)
- Date privind tranzactiile includ (detalii despre modalitatea de plata aleasa, detalii necesare privind achizitionarea produselor/serviciilor furnizare de compania noastra)
Nu colectam nicio categorie speciala de date cu caracter personal despre dumneavoastra (aceasta categorie include detalii cu privire la rasa sau etnie, religie sau credinta, orientare sexuala, optiuni politice si alte informatii sensitive). De asemenea, nu colectam nici o informative despre condamnarile penale sau infractiuni.
Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal doar in limitele legislative permise. In majoritatea cazurilor, vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:
•In cazul in care trebuie se emitem sau incheiem un contract cu dumneavoastra.
•In cazul in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale partilor terte) iar interesele si drepturile dumneavoastra fundamentale nu depasesc interesele noastre legitime.
•In cazul in care trebuie sa respectam obligatiilesi prevederile legale..
Nu transferam datele dvs. cu caracter personal in afara Spatiului Economic European (SEE).
Am aplicat masurile adecvate pentru prevenirea pierderii accidentale a datelor cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizata, modificarea sau dezvaluirea datelor cu caracter personal. In plus, limitam accesul la datele dvs. tuturor persoanelor din companie, cum ar fi angajatii, agentii si alte parti terte. Ei vor procesa numai datele cu caracter personal conform instructiunilor noastre si vor face obiectul unei obligatii de confidentialitate.
Pentru a determina perioada adecvata de pastrare a datelor cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs personale, scopurile pentru care procesam datele cu caracter personal si il putem atinge prin alte mijloace si cerinte legale aplicabile.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!