031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Doube You Store SRL


Date companie

Denumire: Doube You Store SRL
Adresa sediului social: Intrarea Bitolia nr. 19, Sector 1
Cod unic de inregistrare: 35104730
Nr. Reg. Comertului: J40/12334/2015
IBAN: RO43BTRLRONCRT0320272901
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0726.568.516
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Intrarea Bitolia nr. 19, ap. 3, et. 2, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Doube You Store  nu ofera clientilor magazinului doar haine, pantofi si accesorii. Aici descoperi cum sa arati fresh pentru o cina romantica, cum sa ai un look relaxat pentru o iesire cu prietenii sau cum sa impui respect la o sedinta de munca. La Doube You Store nu cumperi doar lucruri, ci tinute intregi care reflecta un stil bine conturat, o atitudine increzatoare si o mentalitate puternica.

Vezi toate produsele Doube You Store aici.

Livrarea produselor
Livrarea se efectuează prin serviciul de curierat rapid al firmei Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Livrarea produselor se face in termen de 5 zile lucratorare.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Garantia produselor comandate va fi în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie dupa factura produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia va fi solutionata prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produselor comandate la solicitarea garantiei va fi acoperita de client.
Produsele care prezinta defecte fizice precum rupturi, pete, taieturi rezultate in urma folosirii in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Intrarea Bitolia nr. 19, ap. 3, et. 2, Sector 1, Bucuresti.

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (costul de transport). Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client in cazul tuturor retururilor. In cazul persoanelor juridice nu se accepta retur. In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in formularul de retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la noi.
Nu acceptăm retururi prin Posta Romana.

Politica de confidentialitate
Consideram ca protectia datelor tale este un drept fundamental al tau si ne angajam sa ne dedicam toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele tale in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Scopul documentului de fata este acela de a va informa in mod corect, specific si fara echivoc cu privire la modul, scopul in care aceste date sunt colectate, prelucrate, perioada pe care sunt pastrate aceste date, modalitatile de exercitare a drepturilor individuale precum si informatii legate de scopul secundar al procesarii, daca datele vor fi prelucrate intr-un alt scop decat cel pentru care au fost colectate de catre operatorii asociati. In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti contolul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel: Cand va creati un cont  ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani. Ne asiguram ca accesul la datele dvs.de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu  acestia. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. DoubeYou Store incearca prin toate mijloacele sa monitorizeze si sa limiteze accesul angajatilor sai direct la baza de date dar nu este raspunzator pentru reaua intentie a acestora sau sustragerea bazei de date de catre acestia in timpul programului, lucru considerat abuziv si pentru care acestia sunt pasibili de pedepse penale si desfacerea contractului de munca precum si plata unor daune interese.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!