LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Lille Couture S.R.L.


Date companie

Denumire: Lille Couture S.R.L.
Adresa sediului social: Bd. Basarabiei 256, sector 3, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO32786772
Nr. Reg. Comertului: J40/1733/2014
IBAN: RO96BTRLRONCRT0PC4888601
Banca: Banca Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0729.612.953
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Bd. Basarabiei nr. 256, Sector 3, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Din dragoste pentru frumos, din pasiune pentru creație și din atenție pentru detalii a luat naștere, acum 25 de ani, atelierul Roxy Fashion. În scurt timp, a devenit cunoscut în întreaga țară, iar produsele destinate doamnelor și domnișoarelor au fost foarte căutate și apreciate. Anii au trecut și atelierul s-a reinventat, devenind Lille Couture. A rămas, în schimb, bucuria de a realiza produse special create pentru a spori frumusețea fiecărei femei. Pentru că frumusețea înseamnă, mai presus de orice, dragoste față de sine și se manifestă prin încredere și determinare. Îndrăznește să crezi în tine! Îndrăznește să porți materiale de calitate! Îndrăznește să alegi modelele care să îți evidențieze cel mai bine personalitatea! Când totul în jur se mișcă în mare viteză, ai curajul să te oprești. Să te alegi pe tine, să alegi să fii frumoasă, strălucitoare, încrezătoare. Roxy Fashion îți amintește că noi, femeile, suntem feminine și puternice, totodată delicate și hotărâte, sensibile și de neoprit.

Vezi toate produsele brandului  Roxy Fashion aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.andate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Produsele oferite sunt noi si originale. Lille Couture S.R.L. raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom legislatiei in vigoare. De asemenea, Lille Couture S.R.L. respecta garantia legala pentru conformitatea produselor. Toate produsele comercializate de Lille Couture S.R.L beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1.Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2.Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3.In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4.Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa: Str Mihai Eminescu nr. 23, Et 4, localitatea Braila, judetul Braila.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de Lille Couture SRL. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online. Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime.  Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibilă cu acele scopuri; Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate; Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;  Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;  Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor; Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!