031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Global Baby Brands SRL


Date companie

Denumire: Global Baby Brands SRL
Adresa sediului social: Jucu Herghelie nr. 69B, Park Tetarom 3, Hala C1, Rampa 4-5-6
Cod unic de inregistrare: RO39662640
Nr. Reg. Comertului: J12/3275/2018
IBAN: RO68INGB0000999908486702
Banca: ING

Date contact

Numere de telefon: 0752.246.477
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Traian Vuia, nr 63, Cluj, Cluj-Napoca
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Carter’s este un brand lider in imbracamintea pentru copii mici. Design-urile noastre se bazează pe  calitate si inovatie, calitati care ne-au castigat increderea generatiilor de familii de-a lungul timpului. Poti conta pe Carter’s, avem noi grija de micile detalii, astfel incat tu sa fii liber sa te concentrezi asupra a ceea ce conteaza cu adevărat: sa sarbatoresti alaturi de micutul tau – imbratisarile, strangerile la piept, chicotelile si ganguritul sau care iti lumineaza viata.

Vezi toate produsele brandului Carter’s aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor se face prin curier rapid: GLS.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
Produsele oferite sunt noi si originale. GLOBAL BABY BRANDS SRL raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom legislatiei in vigoare. De asemenea, GLOBAL BABY BRANDS SRL respecta garantia legala pentru conformitatea produselor. Toate produsele comercializate de GLOBAL BABY BRANDS SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Traian Vuia, nr 63, Cluj-Napoca, jud.Cluj.
Clientul are dreptul de a se retrage din prezentul contract în termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoie de motivare. Perioada de retragere expira la 14 zile calendaristice de la data achizitionarii.
Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta deteriorari, accesorii lipsa, nu a fost purtat, spalat) si are etichetele intacte.
SC GLOBAL BABY BRANDS SRL  ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.
SC GLOBAL BABY BRANDS SRL  ramburseaza sumele mentionate mai sus folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.
Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa diferita de cea specificata mai sus.
In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care l-ati primit.

Politica de confidentialitate
Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc. Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
Returnarea produselor conform prevederilor legale;
Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari: partenerilor SC GLOBAL BABY BRANDS SRL; furnizorilor de servicii de pregatirea comenzilor; furnizorilor de servicii de curierat si altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia. Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanta datelor.