031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Inside Technologies SRL


Date companie

Denumire: Inside Technologies SRL
Adresa sediului social: Str. Viorele, 27A, Craiova, Dolj
Cod unic de inregistrare: RO16854328
Nr. Reg. Comertului: J16/1886/2004
IBAN: RO82BTRL01701202485027XX
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0376.448.041
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Raului nr. 326, Craiova, Dolj
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Vezi toate produsele partenerului Inside Technologies aici.
Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier, Urgent Cargus si DPD
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 2 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Termenul de garantie este de 30 de zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str.Raului nr.326, loc. Craiova, judetul Dolj.
Pentru Posta Romana adresa este Oficiul Postal 3, CasutaPostala 310, loc. Craiova, judet.Dolj
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile.
Daca produsele solicitate se dovedesc a avea defecte tehnice sau de fabricatie, clientul este obligat sa intre in contact cu Inside Technologies SRL in termen de 14 zile de la primirea lor. Produsele defecte vor fi trimise de catre client in acelasi termen, impreuna cu factura in original, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului. In acest caz, Inside Technologies SRL se obliga sa inlocuiasca produsele ce fac obiectul reclamatiei, in termenul cel mai scurt posibil si sa suporte toate cheltuielile ce deriva din aceste actiuni.
In cazul in care Inside Technologies SRL se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora.

Politica de confidentialitate
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si in concordanta cu (EU) 2016/679 (General Data ProtectionRegulation), INSIDE TECHNOLOGIES are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.
Scopul colectarii datelor : Informarea utilizatorilor si clientilor privind evolutia si starea comenzilor, expedierea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Datele dumneavoastra sunt transmise catre terti in vederea indeplinirii obiectivelor mentionate mai sus.
Terti carora le furnizam datele colectate:
1.Firmelor de curierat in vederea efectuarii livrarii. Firmele de curierat colaboratoare sunt Fan Courier, Urgent Cargus si Posta Romana. Datele furnizate sunt urmatoarele:nume si prenume; numar de telefon; adresa de livrare.
2.Activitati de email marketing si colectare de adrese de email prin intermediul platformei MailChimp. Datele furnizate sunt urmatoarele: nume si prenume; adresa de e-mail
De asemenea, INSIDE TECHNOLOGIES poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.