LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

ALMA VENDIS ADG S.R.L.


Date companie

Denumire: ALMA VENDIS ADG S.R.L.
Adresa sediului social: Str. 1 Mai nr. 10, Curtea de Arges, Judetul Arges
Cod unic de inregistrare: RO34343780
Nr. Reg. Comertului: J03/520/2015
IBAN: RO78BTRLRONCRT0343153601
Banca: Banca Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0744314518
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. 1 Mai nr. 10, Curtea de Arges, Arges
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Giorgal este o fereastra catre o lume a creatiei si a designului dedicat femeii elegante. Punem in valoare haina eleganta, sofisticata, ce nu isi pierde din frumusete o data cu trecerea timpului. Colectia Giorgal este imbinarea perfecta intre comoditatea unor piese simple, foarte usor de asortat si acel chic aparte, care este oferit de fiecare personalitate care poarta aceste tinute.

Vezi toate produsele brandului Giorgal aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Ecolet
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 7 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Produsele oferite sunt noi si originale. ALMA VENDIS ADG S.R.L. raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom legislatiei in vigoare. De asemenea, se respecta garantia legala pentru conformitatea produselor.Toate produsele comercializate de ALMA VENDIS ADG S.R.L beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa  Str. 1 Mai nr. 10, Curtea de Arges, Judetul Arges.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate
Costul returnarii produsului va fi suportat de client.
Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs.
Nu se accepta returul unor produse ce au fost purtate, care au eticheta atasata produsului inlaturata sau au ambalajul distrus.
Atentie! In cazul unui produs realizat special pe dimensiunile clientului sau pe dimensiuni specific cerute de client (altele decat cele standard) posibilitatea de returnare a acestuia se anuleaza.

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei
In cazul in care nu ati desfacut pachetul in prezenta agentului de curierat si ati gasit produse deteriorate va rugam sa faceti o fotografie cu cutia asa cum ati desfacut-o pentru eventualele reclamatii.
Produse livrate gresit
In cazul in care v-am trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna fara nici un cost adiacent. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul, in cazul in care acesta este in stoc. Daca acesta nu este pe stoc, vom face tot posibilul pentru a-l livra in maxim 30 de zile.
O data ajuns produsul inapoi la noi, in starea initiala in care l-am trimis, nefolosit si cu etichetele pe el, in maximum 14 zile calendaristice iti vom returna in contul bancar indicat de catre tine suma platita pentru produsul returnat.
Putem schimba produsul returnat cu unul similar, o alta masura (acelasi cod, model, culoare, material), in functie de disponibilitatea stocului.
In cazul in care se opteaza pentru un produs mai scump decat cel comandat initial, diferenta va fi achitata fie la livrare, fie online. In cazul in care valoarea produsului inlocuit este mai mica decat valoarea produsului comandat initial, diferenta va fi returnata prin transfer bancar intr-un cont mentionat de client.
In toate cazul inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de inlocuire sunt suportate de catre client.

Politica de confidentialitate
Conform GDPR, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.
Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe email la [email protected], sau prin posta la adresa Str. 1 Mai, Nr. 10, Curtea de Arges, judet Arges.
ALMA VENDIS ADG S.R.L. colecteaza datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel: nume si prenume, informatii de contact (inclusiv adresa de email); informatii demografice precum: codul postal, adresa, preferinte si interese. Scopul colectarii datelor:
•prelucrarea comenzilor si informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor;
•solutionarea situatiilor de orice natura referitore la comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
•returnarea produselor conform prevederilor legale;
•rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
•evaluarea produselor si serviciilor oferite;
S.C. ALMA VENDIS ADG S.R.L. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular si sa nu le transfere in alte scopuri. Aveti dreptul de a solicita oricand dezabonarea si, implicit, stergerea adresei dumneavoastra de email din baza noastra de date prin selectarea butonului dezabonare care se regaseste in footerul oricarui newsletter expediat de S.C. ALMA VENDIS ADG S.R.L. sau pe email, la [email protected] ALMA VENDIS ADG S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!