LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Mass Global Company S.R.L.


Date companie

Denumire: Mass Global Company S.R.L.
Adresa sediului social: Sos. Nicolae Titulesc nr. 155, bl. 21, ap. 88, Sector 1
Cod unic de inregistrare: RO17316939
Nr. Reg. Comertului: J40/4225/2005
IBAN: RO60RZBR000006020202473
Banca: Raiffeisen

Date contact

Numere de telefon: 0722.743.369
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Bd. Pipera nr. 1/II, Cladirea Crypto Data, Voluntari, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Credem ca nu ar trebui niciodata sa alegi atunci cand vine vorba despre ce e mai bun pentru tine. Transparenta, eficacitatea si grija pentru oameni si natura ne inspira sa iti aducem aproape produse cosmetice sanatoase, naturale, create cu respect pentru starea ta de bine si pentru mediu. Ne-am propus sa inspiram si sa aducem impreuna oameni cat mai diferiti, din medii si cu preocupari variate, cu un scop comun: de a beneficia de tot ce e mai bun din natura si de a isi mentine starea de bine si sanatatea in echilibru, urmand principii simple si eficiente. Produsele din portofoliul nostru sunt certificate COSMOS (ECOCERT), AIAB. Ingredientele preponderent vegetale, naturale si BIO ale produselor provin in proportii mari din agricultura organica, sunt testate cu atentie in laboratoare si formulate conform celor mai inalte standarde internationale in domeniu.

Vezi toate produsele brandului aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat DPD si Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de catre Mass Global Company S.R.L beneficiaza de conditii de garantie legala de conformitate conform legislatiei in vigoare (legea nr.449/2003) si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie legala de conformitate (inclusiv pentru vicii ascunse) este de 2 ani si se calculeaza de la data livrarii produsului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Produsele comercializate de Mass Global Company S.R.L sunt produse originale si provin din surse autorizate de fiecare furnizor in parte. Garantia voluntara conventionala se poate acorda doar daca producatorul ofera o astfel de garantie comerciala.In nici intr-un caz, drepturile consumatorului nu sunt afectate de existenta sau inexistenta unei garantii conventionale comerciale.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Bd. Pipera nr. 1/II, Cladirea Crypto Data, Voluntari, jud. Ilfov.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate).Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Cumparatorul suporta toate cheltuielile de transport, atat cele aferente livrarii cat si cele aferente unui eventual retur. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Mass Global Company S.R.L  se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale dumneavoastra si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora.Datele colectate sunt folosite in urmatoarele scopuri:
1. Expedierea si facturarea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate..
Dezvaluirea informatiilor personale catre terti se va realiza doar daca acest fapt este solicitat de corpurile legislative sau in cazurile de buna credinta: pentru conformarea la prevederile legislative, pentru expedierea comenzilor, pentru efectuarea gestiunii economico-financiare si administrative, pentru autentificarea tranzactiilor de e-commerce si efectuarea platilor.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!