LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

EUROM NKPT MARKETING SRL


Date companie

Denumire: EUROM NKPT MARKETING SRL
Adresa sediului social: Str. Grivitei nr. 2, Bl H, sc. A, et. 1
Cod unic de inregistrare: RO30619000
Nr. Reg. Comertului: J29/1342/2012
IBAN: RO64BTRL03001202R87227XX
Banca: Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0764594439
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Grigore Manolescu nr. 27, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

ALISIA ENCO este un brand romanesc de camasi pentru femeile de afaceri, creat de antreprenoarea Alice Botnarenco la finalul anului 2014. Brandul propune o reinventare a tinutelor business pentru femei dintr-o perspectiva creativa, dar raspunzand exigentelor de stil si unicitate ale femeii contemporane. Brandul ALISIA ENCO a fost construit in jurul unei piese centrale, camasa,  o piesa devenita iconica in brand, dar redefinita cu fiecare noua colectie.

Vezi toate produsele brandului ALISIA ENCO aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat DPD.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit.
Termenul de livrare este 3 zile lucratoare.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.
Inainte de onorarea comenzilor, ne rezervam dreptul de a va contacta pentru a confirma comanda.

Conditii de garantie
Garantia articolelor comercializate de ALISIA ENCO este in conformitate cu prevederile OUG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice. Va rugam sa respectati instructiunile de folosire ale produselor (prezentate atat pe site, cat si pe eticheta produsului). In cazul nerespectarii instructiunilor de folosire, se pierde dreptul de garantie. De asemenea, va rugam sa pastrati factura pentru a putea dovedi ahizitionarea articolului in cauza.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa: Str. Grigore Manolescu nr. 27, Sector 1, Bucuresti

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile.Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.
In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute mai sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat. Conform OUG 34/2014 (art. 16 lit. d) ALISIA ENCO isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit..Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
ALISIA ENCO colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul voluntar al clientului, in urmatoarele scopuri: validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta; rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta. Prin crearea Contului, client si-a exprimat consimtamantul ca ALISIA ENCO sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre ALISIA ENCO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre ALISIA ENCO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
In cazul in care clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale a EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro). EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro) functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clienti utilizatori de carduri. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. ALISIA ENCO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online. Politica de confidentialitate a ALISIA ENCO se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client exclusiv pe site. ALISIA ENCO nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului. ALISIA ENCO se obliga ca datele colectate ale client sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului. Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre ALISIA ENCO are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista. ALISIA ENCO garanteaza ca datele personale ale unui client, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. ALISIA ENCO nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal. ALSIA ENCO este Operator de Date cu Caracter Personal avand nr. 32934.