LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

CONCEPT AROMA GARDEN SRL


Date companie

Denumire: CONCEPT AROMA GARDEN SRL
Adresa sediului social: str. Piata 1 Mai nr. 1-2, Cluj Napoca
Cod unic de inregistrare: RO31183757
Nr. Reg. Comertului: J12/324/2019
IBAN: RO19BACX000001398432000
Banca: UNICREDIT BANK

Date contact

Numere de telefon: 0744.625.888
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Calea Borhanciului 118, Cluj Napoca, Cluj
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Toate povestile se scriu pentru ca avem nevoie sa stim caexista ceva mai mult, mai luminos, mai emotionant. Asa s-a scris si povesteaTricia Design. Era nevoie de o poveste stralucitoare, de o poveste minunata care sa-ti completeze frumusetea, eleganta si visarea.
Mereu cu gandul la tine si la momentele speciale din viata ta, designerii nostri creeaza piese unicat, modelate cu finete si rabdare. De la cautarea brosei perfecte in anul 2017, am ajuns la creearea propriei colectii de bijuterii si completarea lor cu Cristale Swarovski. Ne bucuram ca esti aici si ca ne-ai ales pentru a te insoti in povestea ta.

Vezi toate produsele brandului Tricia Design aici.
 
Livrarea produselor
Livrarea se face prin firma de curierat GLS.  Ternenul de livrare este de 5 zile.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client..
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
Produsele oferite de Concept Aroma Garden SRL sunt noi si originale. CONCEPT AROMA GARDEN SRL. raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom legislatiei in vigoare.De asemenea, CONCEPT AROMA GARDEN SRL. respecta garantia legala pentru conformitatea produselor.            
Toate produsele comercializate de CONCEPT AROMA GARDENSRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 
Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie afacturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa: Calea Borhanciului 118, Cluj Napoca, Jud. Cluj.

Returul produselor este permis in termen de14 zile de la data receptionarii coletului. Dupa receptia marfurilor primite de la dvs. si verificarea produselor, in termen de maxim 14 zile vom efectua viramentul sumelor datorate. Va rugam sa aveti in vedere ca vor fi restituite sumele reprezentand contravaloarea bunurilor achizitionate, fara costul transportului aferent livrarii marfurilor. Pentru acceptarea la plata, produsele trebuie sa fie in stare perfecta, fara deteriorari si in ambalajul original. totodata aveti obligatia de a ne comunica contul si banca in care sa instrumentam plata catre dvs.Plata sumelor cuvenite catre dvs. se face EXVLUSIV in cont bancar sau in cont de card. Va rugam sa ne comunicati titularul de cont, banca si contul IBAN in care sa instrumentam plata. Nu se fac plati prin mandate postale sau cash. Costul de transport va fi suportat integral de catre dvs.

Politica de confidentialitate
Putem colecta urmatoarele date personale: nume si prenume; informatii de contact, inclusiv adresa de email sau numarul de telefon; sau alte informatii relevante pentru a transmite clientilor oferte personalizate.In conformitate cu Legea Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cuprivire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor. De asemenea, CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. garanteaza faptul ca informatiile furnizate de catre clienti vor fi folosite strict pentru a onora comenzile si pentrua transmite știri și promoții relevante. CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra altor companii cu care se afla in relatii contractuale, numai dupa incheierea unui angajament de confidentialitate care garanteaza pastrarea in conditii de securitate sporita a datelor cu caracter personal alutilizatorilor. Acesti parteneri sunt: societatile de curierat, institutiile bancare sau ne-bancare sau diversele servicii de plata. CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. garanteaza ca nu va stoca datele de card, in cazul platilor prin intermediul cardului bancar.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!