031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

AZDIVA FASHION SRL


Date companie

Denumire: AZDIVA FASHION SRL
Adresa sediului social: Spl. Independentei 273 Sectorul 6
Cod unic de inregistrare: 41590553
Nr. Reg. Comertului: J40/11615/2019
IBAN: RO07INGB0000999909447615
Banca: ING BANK BUCURESTI

Date contact

Numere de telefon: 0370.509.030
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Arcului Nr. 16, Etaj 1, Ap 4, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

ChicDiva este un brand de fashion 100% Made in Romania care opereaza exclusiv on-demand si care isi propune sa ajute conceptul #MadeinRo sa ajunga in garderoba fiecarei femei.
Vezi toate produsele Chic Diva aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor se face cu firmele de curierat rapid Fan Courier si DPD.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 7 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de AZDIVA FASHION SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 30 zile calendaristice de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Arcului Nr. 16, Etaj 1, Ap 4, sector 2, Bucuresti.
Clientul poate denunta unilateral contractul cu FashionUp sau cu partenerii FashionUP  fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.Din pacate coletele cu produse fara toate etichetele originale atasate, cu produse deteriorate, purtate sau spalate si cu urme de parfum, cosmetice sau detergenti vor fi trimise inapoi catre client, cu refuzul cererii de retur si plata transportului dus/intors suportata de client. Toate produsele din blana naturala se realizeaza la comanda si nu pot fi returnate pentru bani, doar pentru schimb cu alta marime sau alt produs/produse. Comanda de schimb sa aiba minim aceeasi valoare si sa contina cel putin un produs din blana naturala. Mastile de protectie reutilizabile, mastile de unica folosinta din polipropilena, combinezoanele de unica folosinta nu se pot returna. Cusaturile mastilor de protectie pot sa difere de la caz la caz, din cauza aparaturii tehnice cu care sunt realizate.
In cazul in care un produs care face parte dintr-o promotie se returneaza pentru bani promotia/oferta respectiva se anuleaza, iar suma de bani rambursata va fi calculata ca in cazul in care clientul nu ar fi beneficiat pe promotia respectiva. Conform OUG 34/2014 costul returului este suportat de client. In cazul unui retur de bani, suma reprezentand contravaloarea produsului iti va fi rambursata in cont in termen de maximum 14 de zile de la primirea coletului. Termenul nu include si timpul de tranzit si transfer al banilor din banca cu care lucram in banca la care ai cont.

Politica de confidentialitate
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. ChicDiva nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens. Prin inscrierea in baza de date AZDIVA FASHION SRL, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai AZDIVA FASHION SRL: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care AZDIVA FASHION SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.