031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

IVORY


Date companie

Denumire: IVORY
Adresa sediului social: STR OLTETULUI NR. 7, BUZAU
Cod unic de inregistrare: RO18046175
Nr. Reg. Comertului: J10/1159/2005
IBAN: RO33BTRLRONCRT0249265201
Banca: TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0755.743.002
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Magazin Ivory - Lascar Catargiu nr. 3, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Brandul Ivory a urmat dorintei unei familii de tineri calatori si petrecareti de a aduce in Romania marci cunoscute la nivel international, designeri ale caror colectii de rochii de seara, creatii Haute Couture sarmante prezentate la New York Fashion Week, sunt preferatele starurilor precum Jennifer Lopez, Elisabeth Hurley, Paris Hilton, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Mariah Carey sau Selena Gomez. Colectiile exclusiviste create cu minutiozitate si cu atentia focalizata pe detalii si naturalete, se transpun in frumusetea absoluta! Alege tinuta preferata direct de pe Covorul Rosu, din lumina reflectoarelor si ofera-ti capriciul elegantei!

Vezi toate produsele brandului aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de IDM ACTIV SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Magazin Ivory - Lascar Catargiu nr. 3, Sector 1, Bucuresti.
Poti returna produsele cumparate de la IDM ACTIV SRL in maxim 14 zile calendaritistice, de la primirea coletului, cu notificare in prealabil prin telefon, e-mail sau posta.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fara semne de purtare si cu documentele care l-au insotit).
Produsul de returnat poate fi trimis prin orice metoda agreata de client, costul transportului fiind suportat de catre client! Nu se accepta retur cu ramburs!
Rambursarea contravalorii produsului se va face in 7-10 zile de la primirea returului, in contul bancar al beneficiarului indicat.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC IDM ACTIV SRL in calitate de operator de date.
Daca sunteti client al site-ului, SC IDM ACTIV SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:Nume si prenume, Numar de telefon, Adresa de e-mail, Adresa de facturare si Adresa de livrare.
SC IDM ACTIV SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC IDM ACTIV SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite). In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active. Nu inchiriem/vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. Datele cu caracter personal furnizate catre SC IDM ACTIV SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana. Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: [email protected]

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!