031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Meli Melo Fashion S.R.L.


Date companie

Denumire: Meli Melo Fashion S.R.L.
Adresa sediului social: Bucuresti, Sector 1, Bld. Aerogarii, nr. 22 , Bl. 3/5 , Sc A, Ap. 7
Cod unic de inregistrare: RO29769909
Nr. Reg. Comertului: J40/1614/2012
IBAN: RO07BTRLRONCRT0256717403
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0722669431
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Industriilor, Nr. 10, Incinta Otter Distribution, Sediul Meli Melo - Online, Rampa 35, Chiajna, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Din pasiune pentru obiecte frumoase si rafinate, in 1998 a inceput povestea Meli Melo de la un simplu proiect de magazin deschis in Bucuresti. Succesul coplesitor de care s-au bucurat colectiile de accesorii fashion si bijuterii, deschiderea si increderea clientilor in brandul Meli Melo au stat la baza dezvoltarii sale. Valorile si etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor. Scopul nostru este sa le oferim clientilor nostri experienţe incredibile si inspiratie.Ne preocupa grija permanenta de a pune in valoare individualitatea, personalitatea şi stilul tau vestimentar. Visam sa-ti aducem fantezie, culoare si stil prin cea mai completa gama de accesorii de moda.

Vezi toate produsele brandului Meli Melo aici.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier si Urgent Cargus.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia se aplica pentru produsele utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura emisa de SC Meli Melo Fashion SRL. Perioada de garantie incepe cu data preluarii produsului. In cazul in care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura va fi luata in considerare ca act de garantie. Meli Melo Fashion S.R.L. asigura si un termen de garantie Comerciala de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, pentru deficient neimputabile consumatorului, Meli Melo Fashion S.R.L. acceptand in acest termen, returul oricarui produs nefolosit. Nu se poate restitui produse folosite sau care prezinta urme de folosire. Garantia nu acopera uzura normal si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta sau malitioasa in mod intentionat. De asemenea garantia nu acopera daunele provocate de umezeala sau apa cu exceptia ceasurilor marcate cu “ rezistent la apa “. Urmatoarele situatii determina pierderea garantiei: in cazul interventiilor sau reparatiilor produsului executate de personae neautorizate; in cazul utilizarii produsului pentru alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput si recomandat; in cazul nerespectarii de catre comparator a conditiilor de pastrare, utilizare si intretinere prevazute in documentatia care insoteste produsul; in cazul deteriorarilor termice, mecanice ale produselor datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijentei in utilizare. Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Industriilor, Nr. 10, Incinta Otter Distribution, Sediul Meli Melo - Online, Rampa 35, loc. Chiajna, jud. Ilfov.

Conform legislatiei romane, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta (dreptul de retragere din contract), in termen de 14 zile calendaristice din momentul din care a intrat in posesia produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.  
In cazul in care, din greseala, ati primit un alt produs decat cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde intocmai cu specificatiile din site, ne asumam costurile de retur si vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede.In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice.
Clientul poate beneficia de transport gratuit la inlocuirea unuia sau mai multor produse din comanda in interval de 14 de zile de la primirea comenzii . Pentru fiecare comanda este acceptata o singura inlocuire gratuita.
Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului, se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client.. In acest sens, Clientul va comunica prin intermediul formularului de retur contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea dumneavoastra este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii va explica ce date cu caracter personal colecteaza Meli Melo Fashion S.R.L. in contextul interactiunilor noastre cu dumneavoastra prin intermediul siteului web, precum si modul in care utilizam datele respective.
Pentru a putea veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra. cu produse si servicii specifice si inovatoare, trebuie sa inregistram, pastram si sa utilizam anumite informatii personale despre clientii nostri. Dar intentia noastra este sa tratam informatiile personale pe care ni le furnizati cu maxima grija si respect, in concordanta cu principiile prezentate mai jos.
Prin "date personale" se denumesc datele unice individuale, adica orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, IP sau numar de telefon. Datele pe care ni le oferi voluntar ( adica cele pe care le trimiti prin completarea și trimiterea formularului de contact sau prin trimiterea unui email direct catre adresa noastra de email, temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
Scopurile pentru care prelucram datele tale:
-In primul rand, colectam datele pe care in mod voluntar ni le transmiti pentru a comunica cu tine, adica pentru pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari.
-De asemenea, folosim datele tale in scop de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil. Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, poti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail sau ne poti solicita si prin email acest lucru.
Daca ne-ai trimis datele tale pentru a fi contactat in scopuri de business, folosim datele tale pentru a face demersurile necesare în vederea incheierii unui contract. Alte scopuri pentru care prelucram datele tale sunt:
-pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
-pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim.
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi. In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.
Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati: Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si acționeaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal.