LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

BRAND GSM


Date companie

Denumire: BRAND GSM
Adresa sediului social: Str. Vulturilor nr. 92, Sector 3, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO12652474
Nr. Reg. Comertului: J40/982/2000
IBAN: RO97BUCU013717242511RO01
Banca: ALPHA BANK

Date contact

Numere de telefon: 0751.149.087
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Nades nr. 3A, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Ne bucuram sa te cunoastem si sa impartasim cu tine povestea magazinului nostru. Am aparut in online in 2012, insa cu 12 ani experienta de offline in spate.Am invatat in timp tot ce tine de accesoriile pentru telefoane si tablete si ramanem conectati la informatie pentru a aduce intotdeauna cele mai noi gadgeturisi produse fashion pentru telefonul tau.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier, DPD sau GLS
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie comerciala, termenul fiind specificat mai jos, precum si de garantia legala de conformitate de 2 ani, conform legislatiei in vigoare. (OUG 34/2004 - art 4, Legea nr 449/2003 - art 5-14).
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Mentionam ca se ofera garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi.
TERMEN DE GARANTIE
✓ 24 luni garantie pentru cardurile de memorie si stick-uri USB de memorie
✓ 12 luni garantie pentru boxe bluetooth/cu fir
✓ 12 luni garantie pentru echipamentele radio de tip “hands free”
✓ 12 luni garantie pentru incarcatoarele de retea, auto, adaptoare auto, cabluri de alimentare
✓ 12 luni garantie pentru casti bluetooth
✓ 12 luni garantie pentru suport selfie stick bluetooth
✓ 12 luni garantie pentru acumulator extern
✓ 12 luni garantie pentru incarcator wireless
✓ fara garantie -  Huse, suport auto
✓ fara garantie - Folii protectie

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Nades nr. 3A, Sector 1, Bucuresti.
 In termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Costul transportului produselor returnate revine in totalitate cumparatorului. Produsele trebuie sa fie returnate prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, solicitat de catre cumparator, exclus serviciul Postal cu ridicarea de la posta a coletului de catre vanzator.
Restituirea contravalorii produsului in contul bancar al consumatorului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului, cu conditia primirii produsului de catre vanzator si a verificarii produsului in acest interval. In cazul unor verificari mai complexe, in service-uri autorizate Apple, Samsung, etc, acest termen se poate prelungi, vanzatorul fiind obligat sa notifice cumparatorul in acest sens. Pentru comenzile achitate dintr-un cont bancar, restituirea contravalorii produsului se face in acelasi cont din care s-a efectuat plata
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile, etichetele si documentele care l-au insotit.

Politica de confidentialitate
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de ARCO EXPERT SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea si procesarea comenzilor (accesare comanda, confirmare, facturare, livrare), eventualele promotii si buletinele informative periodice daca ati fost de acord cu inscrierea la newsletter, etc.
ARCO EXPERT SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.
SC Arco Expert SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate:
1. date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon, si partajate cu companiile de curierat Fan Courier, DPD sau GLS
2. Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Opinia clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins.
3. Toate datele cu caracter personal din e-mail-ul de confirmare comanda / formular garantie / formular retur (respectiv adresa e-mail, nume, prenume, adresa facturare / livrare) in scop de comunicare cu clientul pentru rezolvarea anumitor situatii ce tin de retur, garantie.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!