031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

OVI STIL


Date companie

Denumire: OVI STIL
Adresa sediului social: Str. Imparat Traian 42 Botosani
Cod unic de inregistrare: 36439407
Nr. Reg. Comertului: -
IBAN: RO42BUCU2271304251389RON
Banca: ALPHA BANK

Date contact

Numere de telefon: 0744.209.933
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Imparat Traian nr. 2, Botosani, Botosani
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Sameday si TNT.
Livrarea este gratuita.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de OVI STIL GENERAL S.R.L beneficiaza  de condiii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Imparat Traian nr. 2, Botosani, jud. Botosani.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Cheltuielile aferente returnarii produselor sau serviciilor sunt in sarcina OVI STIL GENERAL S.R.L. Coletele expediate cu plata ramburs vor fi refuzate fara nici un fel de notificare. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN..

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale OVI STIL GENERAL S.R.L in calitate de operator de date. OVI STIL GENERAL S.R.L va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare.
Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor sau utilizatorilor catre terti ( persoane fizice sau juridice ), sa nu le comercializam, sa nu le oferim gratuit, sa nu ne angajam in schimburi de date cu terti sau alti utilizatori. Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse, pentru informari comerciale cu privire la serviciile oferite cat si in scopuri statistice.