031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Knitwear SRL


Date companie

Denumire: Knitwear SRL
Adresa sediului social: Str. Zizinului nr. 119, Parc Industrial Carfil, Brasov, Jud. Brasov
Cod unic de inregistrare: RO15230237
Nr. Reg. Comertului: J08/324/2003
IBAN: RO78 OTPV 0000 0000 0028
Banca: OTP Bank Brasov

Date contact

Numere de telefon: 0740.304.410
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Strada Zizinului nr. 119, Parc Industrial Carfil, Brasov, Brasov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Carmen Grigoriu a creat prima sa colectie si si-a lansat propriul brand in 1998. Carmen Grigoriu reinventeaza cardiganul, structuri fine si rafinate completeaza aceasta piesa must-have a modei internationale, transformand totul intr-o tinuta office sau casual pe care doresti impulsiv sa o cumperi. In aceeasi idee de fashion trends puloverele oversize devin adevărate provocari in incercarea de a le asorta la rochii de zi, la pantaloni, la fuste maxi si midi. Moda este parte din viata noastra, iar tricotajele, eternul knitwear, sunt cel mai confortabil si usor de purtat.

Vezi toate produsele Carmen Grigoriu aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat: Fan Courier, Sameday sau Dragon Star.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 7 zile de la plasarea comenzi.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de catre Knitwear SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele Knitwear SRL beneficiaza de o garantie de 30 de zile de la data achizitionarii

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Zizinului nr. 119, PARC INDUSTRIAL CARFIL, Brasov, jud Brasov.
Orice reclamatie privind starea produselor livrate la clienti va fi adusa la cunostinta firmei noastre in maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic la 0740304410  sau prin e-mail la [email protected], urmand ca Knitwear SRL sa o solutioneze.
In cazul in care v-ati razgandit asupra achizitiei facute de pe site, ne puteti returna pachetul in termen de 14 zile si primiti banii inapoi, cu conditia ca pachetul sa fie in aceeasi conditie in care l-ati primit.
Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca Knitwear SRL sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.
La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.
Prin exceptie de la conditiile de mai sus, doar in cazul in care produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului sau prezinta vicii de fabricatie in primele 24 ore de la receptie, returnarea se poate face pe cheltuiala de Knitwear SRL, clientul putand opta pentru inlocuirea produselor sau restituirea imediata a valorii lor.
Regulile privind restituirea in starea originala a produselor se aplica, cu exceptia situatiilor in care viciile de fabricatie s-au constatat dupa desigilarea produselor.
In cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie trebuie sa ne anuntati imediat si implicit sa returnati produsele. In aceasta situatie puteti opta fie pentru inlocuirea produselor cu produse identice, fie pentru restituirea contravalorii produselor.
Orice reclamatie privind existenta unor defecte de fabricatie, dupa o perioada mai mare de 5 zile de la receptia produselor este considerata expirata. Cu toate acestea, vom face tot posibilul sa gasim o solutie pentru reclamatia primita. Produsele Knitwear SRL beneficiaza de o garantie de 30 de zile de la data achizitionarii.

Politica de confidentialitate
Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Knitwear SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteti/nu sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determina neprocesarea / anularea comenzii.
Knitwear SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai pentru stabilirea de contacte cu clientii sai si informarea acestora cu privire la anumite aspecte legate de functiile site-ului sau ofertele periodice.