031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Decores Image Evolution


Date companie

Denumire: Decores Image Evolution
Adresa sediului social: Frumoasa, Comuna Parscov, nr.354, judet Buzau
Cod unic de inregistrare: RO26107451
Nr. Reg. Comertului: J10/749/2009
IBAN: RO27BACX0000001402928000
Banca: UNICREDIT BANK

Date contact

Numere de telefon: 0724.242.327
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Lunca Frumoasa nr. 354, Parscov, Buzau
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Esarfele Decoresilk sunt operele artistei Manuela Vera Davidescu, sunt esarfe din matase naturala, taiate si cusute din matase naturala 100%, de diferite culori si densitati a tesaturii. Procesul de productie este caracaterizat de arta manuala, esarfele fiind pictate cu pensule speciale, lasate la uscat, spalate si expuse la abur pentru fixarea modelului decorativ pe esarfa. De accea matasea nu poate fi decat naturala 100%, pentru a rezista tratamentului termic cu abur. Fiecare model este UNICAT, cu toate ca fiecare esarfa urmareste un anumit studiu de desen, niciodata acesta nu va fi identic. Fiecare esarfa Decoresilk devine astfel o pictura, o piesa de arta de imbracat.

Vezi toate produsele brandului Decoresilk aici.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 3 - 5 zile de la plasarea comenzi.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul in momentul plasarii comenzii

Conditii de garantie

Produsele Decore Image Evolution S.R.L. sunt produse in Romania cu materiale din Uniunea Europeana si respecta toate standardele in domeniu. Garantia acestora este de 12 luni pentru defectele de fabricatie si manufactura. Sunt excluse de la garantie defectele cauzate de proasta manipulare si utilizare.

Politica de retur

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:

1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Lunca Frumoasa nr. 354, Parscov, Judetul Buzau 

Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, in decurs de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, iar produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nepurtat, fara pete sau rupturi. In cazul in care Decore Image Evolution S.R.L. constata ca au fost respectati termenii si conditiile prezente, atunci Decore Image Evolution S.R.L. va restitui Consumatorului contravaloarea integrala a produsului returnat, precum si contravaloarea costului de transport (exclusiv) suportat de catre Consumator pentru expedierea produsului. Pentru a putea restitui Consumatorului contravaloarea costului de transport, acesta trebuie sa pastreze si sa trimita prin email catre Decores Image Evolution S.R.L., in termen maxim de 48 h de la data primirii constatarii, o copie a chitantei aferenta costului de expediere a produsului.
Contravaloarea de returnat Consumatorului va fi transferata direct in contul bancar comunicat de catre Consumator.In cazul in care Decores Image Evolution S.R.L. constata ca nu au fost respectati in integralitate termenii si conditiile prezente, si ca exista urme de deteriorare, de purtare sau de uzura a produselor sau lipsesc accesoriile si etichetele originale, atunci Decores Image Evolution S.R.L. va instiinta Consumatorul despre acest fapt, solicitandu-i sa se conformeze termenilor si conditiilor prezente in interval de 24h de la data primirii instiintarii, situatie in care termenul pentru respectarea obligatiilor legale ale Decores Image Evolution S.R.L. se va decala corespunzator.

In cazul in care Consumatorul nu se conformeaza termenilor si conditiilor prezente in intervalul de 24 de ore de la data primirii instiintarii, Decores Image Evolution S.R.L. va returna produsul Consumatorului cu plata ramburs a costului de transport, fara a i se inapoia banii pentru produsele comandate.Consumatorul se obliga sa achite lui Decores Image Evolution S.R.L. costurile solicitate de acesta pentru serviciile prestale, necesare pentru stabilirea acordarii sau nu a dreptului de retragere ca urmare a procesarii Declaratiei de retragere. In cazul in care Consumatorul nu achita lui Decore Image Evolution S.R.L. aceste costuri in termen de 5 zile lucratoare de la data comunicarii lor,  incepand cu a 6-a zi lucratoare Decores Image Evolution S.R.L. va calcula si costul serviciului de depozitare a produsului returnat, in valoare de 1 leu pentru fiecare zi de depozitare. Consumatorul este avizat ca in lipsa conformarii la termenii si conditiile prezente si in lipsa achitarii costurilor solicitate de catre Decores Image Evolution S.R.L. pentru serviciile prestate, produsul va fi retinut drept garantie de catre Decores Image Evolution S.R.L.si va putea trece in proprietatea acestuia fara alte formalitati din momentul in care aceste costuri depasesc suma de restituit Consumatorului.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate promovata de Decores Image Evolution S.R.L.  explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Decores Image Evolution S.R.L. nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0724242327.Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele. Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0724242327.