LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

STINOS STIL


Date companie

Denumire: STINOS STIL
Adresa sediului social: str.Trapezului, nr.3, sector 3 Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO27246415
Nr. Reg. Comertului: J40/7400/2010
IBAN: RO16BUCU1352235337057RON
Banca: ALPHA BANK

Date contact

Numere de telefon: 0765.672.150
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: B-dul Theodor Pallady Nr.18 Bl.M5 Sc.E, Parter(magazin), Sector 3, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Jolenttine a luat fiinta dintr-o pasiune, un vis frumos, sprijinit de cativa oameni minunati. De 10 ani Jolenttine ofera clientelor lucruri frumoase si de calitate, astfel incat cine viziteaza shop-ul, offline sau online, pleaca multumit. Jolenttine participa la sarbatori importante alaturi de clientele fidele, pregateste constant surprize, ofera consultanta la achizitii si raspunde la majoritatea cerintelor.

Vezi toate produsele brandului Jolenttine aici.

Livrarea produselor
Livrarea se efectueaza prin serviciul de curierat rapid al firmei Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, prin Ordin de plata sau Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.
Termenul de livrare este de 5 zile.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de STINOS STIL SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Trapezului nr. 3, bl. C2, sc. A, et. 5, ap. 21, Sector 3, Bucuresti.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea sa. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face de catre vanzator in cel mult 14 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Politica de confidentialitate
Prezenta politica de confidentialitate va informeaza cu privire la tipul de informatii pe care le colectam si modul in care se face aceasta colectare; scopurile pentru care colectam si utilizam aceste informatii; drepturile si optiunile dumneavoastra privind utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra; modul in care datele dumneavoastra sunt prelucrate si cui pot fi transferate; si pentru cat timp stocam informatiile dumneavoastra etc.Toate activitatile Stinos Stil SRL se bazeaza pe principii etice si cerinte legale riguroase, iar noi ne angajam sa protejam confidentialitatea tuturor utilizatorilor. Nu colectam niciun fel de date sensibile despre dumneavoastra.Aveți dreptul de a obtine acces la unele dintre datele cu caracter personal pe care le furnizati catre Stinos Stil SRL. Scriindu-ne la [email protected] puteti solicita detalii despre informatiile care va privesc, pe care le detinem si prelucram, inclusiv despre scopurile in care acestea sunt utilizate.Aveți dreptul sa solicitati corectarea, completarea, stergerea sau blocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal stocate. Pentru a face acest lucru, trimiteti solicitarea dumneavoastra la: [email protected] 
Vom da curs solicitării dumneavoastra in masura necesara, fara intarziere nejustificata dupa primirea acesteia. In cazul in care, din orice motiv, nu putem da curs solicitării dumneavoastră, va vom contacta.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!