LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

GREEN FOOD MARKET


Date companie

Denumire: GREEN FOOD MARKET
Adresa sediului social: B-dul Iuliu Maniu nr. 187, Corp B, Et. 1
Cod unic de inregistrare: RO34243756
Nr. Reg. Comertului: J40/3248/2015
IBAN: RO50UGBI0000462015368RON
Banca: GARANTI BANK

Date contact

Numere de telefon: 0751.277.459
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Strada Rasaritului, Nr 47G , Eli Park 1, Depozit DC3, Kalapod ,Ilfov, Buftea., Buftea, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Kalapod este un brand distinct de oricare altul si a fost inspirat de cele mai noi tendinte promovate de comerciantii de incaltaminte din Europa, diferentiindu-se printr-un concept denumit de noi astfel: Facem comert in favoarea intereselor dumneavoastra “. Obiectivul nostru principal este ca produsele Kalapod sa ajunga sa fie purtate de cati mai multi oameni si sa va oferim o experienta de achizitionare facila si placuta.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Bookurier, Urgent-Cargus si Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de catre GREEN FOOD MARKET SRL beneficiaza de conditii de garantie de conformitate conform legislatiei in vigoare. Termenul de garantie de conformitate oferit (inclusiv pentru vicii ascunse) este cel prevazut de legislatia in domeniu, iar garantia comerciala acordata este de 30 zile si se calculeaza de la data livrarii produsului. Prezumtia lipsei de conformitate nu poate fi invocata atunci cand: este incompatibila cu natura produsului - aceasta situatie intervine, in general, in cazul produselor a caror durata de viata este mai mica de 6 luni; este incompatibila cu natura lipsei de conformitate - lipsa de conformitate este provocata de utilizarea incorecta a produsului de catre consumator sau de uzura normala a produsului (ex: incaltaminte). Produsele comercializate de  GREEN FOOD MARKET SRL sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantie voluntara conventionala se poate acorda doar daca producatorul ofera o astfel de garantie comerciala. In nici intr-un caz, drepturile consumatorului nu sunt afectate de existenta sau inexistenta unei garantii conventionale comerciale.
Instructiuni de intretinere/depozitare pentru incaltaminte, articole de marochinarie si accesorii
Pentru acordarea garantei este necesara respectarea urmatoarelor instructiuni de intretinere/depozitare pentru incaltaminte, articole de marochinarie si accesorii.
Generalitati: dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Pentru a asigura o mai lunga perioada de folosire a incaltamintei si a-i mentine cat mai mult aspectul estetic, va recomandam purtarea alternative a 2-3 perechi de incaltaminte de-a lungul unei saptamani. Inainte de aplicarea oricarui fel de produs de curatire sau intertinere, este absolut necesare curatirea si uscare incaltamintei. Deasemenea este foarte importanta citirea cu atentie a instructiunlor de utilizare a unor astfel de produse de curatire si intretinere. Va rugam sa nu spalati incaltamintea cu apa sau in masina de spalat rufe si nu folositi pentru uscare surse directe de caldura, si lasati incaltamintea sa se usuce lent si la temperatura camerei.
Curatirea incaltamintei si articolelor de marochinarie:
Incaltamintea cu fete de piei netede sau presate se curata de praf cu o carpa sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent.
Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari, se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema sau ceara pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau o perie.
Incaltamintea cu fete de piele intoarsa se perie cu o perie speciala pentru acest tip de piele; nu se va folosi apa deoarece pot ramane pete iar pentru curatire se va utiliza o crema sau o lotiune speciala. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind solutii speciale pentru acest tip de piele.
Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate sau alte material lacuite se curate de praf cu o carpa moale si uscata. Acest tip de incaltaminte trebuie ferita de contactul direct si actiunea solventilor organici (alcool, acetona) sau alte produse chimice.
Incaltamintea cu fete din material textil se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare se curata de praf folosind o perie uscata, ca cea folosita pentru haine. In cazul unor pete se va folosi o solutie sau lotiune de curatat speciala pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.
Incaltamintea cu fete din inlocuitor se curata dupa fiecare purtare cu o carpa umeda. Petele de grasime se vor curata cu o solutie apoasa de detergent. Nu se va folosi solutie de lustruit.
Observatii:
Incaltamintea nu este un produs impermeabil, recomandandu-se purtarea ei pe timp uscat, exceptie facand incaltamintea special creata pentru mediul umed. In mod special se recomanda ca incaltamintea cu fete textile sau din piele nefinisata cu fete prezentand cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltaminte cu talpi din piele sau cu talpi cusute de fete sa fie purtata numai pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior;
Cu exceptia incaltamintei special create in acest sens, talpile nu au proprietati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonul umed sau rece;
Depozitati incaltamintea in spatii uscate, ferite de umezeala si evitati contactul cu produse chimice.
Pantofii cu toc inalt nu sunt recomandati pentru conducerea autovehiculelor.
In cazul articolelor de marochinarie (genti, posete, portofele, curele etc.) se recomanda in general respectarea acelorasi instructiuni ca si in cazul incaltamintei si a eventualelor instructiuni special indicate de catre producator/distribuitor:
Marochinaria cu fete de piei netede sau presate se curata cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent;
Marochinaria trebuie ferita de contactul direct cu solvent organici (benzina, alcool, acetone);
Marochinaria cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Nu se introduce in masina de spalat rufe, nu folositi inalbitor. Petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor, speciala pentru materialele textile, respecatand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Strada Rasaritului, Nr 47G , Eli Park 1, Depozit DC3, Kalapod ,Ilfov, Buftea.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil, sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, documentatia complete, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original). In cazul in care produsul returnat prezinta, urme de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, accesorii ori documentatie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri repetate savarsite de client, inclusiv pentru refuzuri constant si repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client etc. fara o notificare prealabila. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dvs. Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
SC GREEN FOOD MARKET SRL acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului. In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, SC GREEN FOOD MARKET SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. SC GREEN FOOD MARKET SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos. Prin prezenta Clientul convine ca Societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail, sexul, contul bancar si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre SC GREEN FOOD MARKET SRL. SC GREEN FOOD MARKET SRL poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispozitie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti. In cazul In care Clientul constata ca SC GREEN FOOD MARKET SRL sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea SC GREEN FOOD MARKET SRL sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca SC GREEN FOOD MARKET SRL sau respectivul operator de date sa remedieze situata. SC GREEN FOOD MARKET SRL are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!